Reklame:


Foto: NASA/Joel Kowsky
Foto: NASA/Joel Kowsky

Den nye mand på tronen over verdens rigeste mennesker er rimelig iskold.

Du kender ham fra især Tesla, hvor aktien er steget helt vanvittigt meget i 2020. Men også rum-eventyret SpaceX er han manden bag. Navnet er Elon Musk, og han er nu officielt verdens rigeste person.

Længe har det været Amazon-stifteren Jeff Bezos, som har været manden med absolut flest værdier, men efter verdens dyreste skilsmisse, er han ikke helt lige så meget foran de andre milliardærer på listen. Og i går strøg Elon Musk altså forbi og nappede førstepladsen.

Fortsætter efter reklameblokken:

Men i sædvanlig Musk-stil var han ikke synderligt imponeret. Så da en gut skrev på Twitter, at Elon nu var den rigeste i verden, svarede Musk bare: »Hvor sært. Nå, tilbage til arbejdet«.

Og hvor mange værdier ligger Elon Musk så inde med? Den estimerede formue er ifølge Bloomberg nu på 195 milliarder dollars, svarende til 1.182 milliarder kr.

Reklame:

Tesla-aktien er i 2020 steget hele 743 procent, og kurven er fortsat ind i 2021. I torsdags blev Tesla mere værd end Facebook for første gang nogensinde. Tesla er 773,5 milliarder dollars værd, mens Facebook har en markedsværdi på ‘sølle’ 646 milliarder dollars, skriver Finans.dk.

Du kan læse mere om Elon Musk her!