Bold Drinks i Løvens Hule

Serieinvestor Jesper Buch og CEO i Blazar Capital Christian Arnstedt er i aftenens afsnit af Løvens Hule blevet medejere af fremadstormende BOLD Drinks ApS, der sidste år måtte forlade programmet uden en investering.

Siden er virksomheden gået fra 39 forhandlere til i dag at have 900, og dermed har teamet bag BOLD Drinks bevist, at der fortsat er et kæmpe marked for sunde energidrikke. Det fik Jesper Buch og Christian Arnstedt til sammen at lægge 666.667 kroner for 20 procent af virksomheden, som nu skal ud og høste endnu større markedsandele.

BOLD Drinks har udviklet en funktionel iskaffe med et højt koffeinindhold sammenlignet en klassisk energidrik. Iskaffen findes som Iced Espresso, der indeholder tre shot espressokaffe og bl.a. henvender sig til dem, der har brug for et ekstra performance-kick, men som ikke ønsker de tilsætningsstoffer og den mængde sukker, som der typisk er i en almindelig energidrik. BOLD Drinks har desuden udviklet en vegansk Oat Iced Espresso, der bygger på havremælk og også indeholder et højt koffeinindhold ift. en almindelig energidrik.

Stifterne bag BOLD Drinks, Lasse Søkilde og Adrian Valentin, stiftede virksomheden i 2016, da de begge gik på handelsskole i Roskilde. Efter den første deltagelse i Løvens Hule i 2020, hvor Løve-panelet ikke mente, at der var plads til endnu en energidrik i markedet, besluttede de to iværksættere dog at modbevise Løvernes konklusion. Siden er der således kommet i alt 900 forhandlere af produktet til, bl.a. Fitness World, OK Plus, Q8, Cirkle K og Normal. Dermed er BOLD Drinks godt i gang med at indfri ambitionerne.

– Vi ved nu, at der er et enormt marked for en sund, kaffebaseret energidrik til mennesker med behov for ekstra overskud. Vi skal dog endnu længere ud i markedet og kan sagtens konkurrere med selv de helt store spillere. Derfor er vi sindssygt stolte over at have landet en aftale med Jesper Buch og Christian Arnstedt. Med dem i ryggen kan vi nu for alvor gå i krig med de store kæder, og det tror vi, er nøglen til at sætte turbo på virksomheden, siger 22-årige Lasse Søkilde, CEO i BOLD Drinks.

Også for de to nye investorer står det klart, at BOLD Drinks sagtens kan høste større markedsandele.

– BOLD Drinks vidner om, at iværksætteri handler om drive og gnist. At Lasse og Adrian ikke gav op, blot fordi vi ikke investerede i første runde, er et kæmpe signal om, at de bare vil den her virksomhed, og det er noget, vi som investorer elsker. BOLD Drinks har allerede været igennem en voldsom udvikling, og med flere nye produkter og de kædeaftaler, vi nu skal i gang med at lukke, tror vi på, at det kan blive et nyt stort iværksættereventyr. Vi er super glade for at udgøre en femtedel af virksomheden, lyder det samstemmende fra Jesper Buch og Christian Arnstedt, der gik fra Løvens Hule med hhv. 15 og fem procent af virksomheden for en samlet investering på 666.667 kroner.

BOLD Drinks er gået fra en årsomsætning i 2019 på 120.000 kroner til en omsætning på 1 million kroner i 2020. I 2021 forventer Lasse Søkilde at ramme godt 6,5 mio. kroner i omsætning. Læs mere på www.bolddrinks.dk

Reklame:

Annonce:

Reklame: