Coachify

Coachify har i dag lanceret en ny sundhedsplatform, som skal hjælpe den danske befolkning til bedre madvaner.

I kølvandet på den presset corona situation, hvor langt de fleste arbejder hjemmefra, og fitnesscentrene endnu engang har måtte lukke deres døre, har sundheden fået et hak ned af hos den danske befolkning.

Men det vil den nyopstartet nordjyske virksomhed Coachify med deres nye sundhedsplatform sætte en stopper for. Platformen sætter fokus på sundhed gennem bedre madvaner ved at tilbyde deres brugere skræddersyet kostplaner.

Til forskel for diverse andre kostplaner på markedet, hvor maden er forudbestemt, har Coachify vendt det på hovedet, og lader det være op til den enkelte bruger selv at bestemme, hvad de gerne vil spise.

– Hos Coachify vil vi ikke bestemme hvad vores brugere skal spise, det skal være helt op til dem. Derfor har vi stillet et opskriftsbibliotek til rådighed, hvor brugerne kan finde inspiration og vælge deres egne måltider ud fra, forklarer CEO Mads Bisgaard Bonderup.

Sundhed for alle

Med den nye sundhedsplatform understreger Coachify at sundhed ikke kun er for dem som søger vægttab, men også for dem som gerne vil øge deres vægt, planlægge deres kost eller generelt leve en sundere livsstil.

En anderledes sundhedsplatform

Reklame:

Det der gør Coachifys sundhedsplatform anderledes er blandt andet: Tracking funktionen, hvor brugerne kan følge med i deres udvikling, at man altid har indkøbslisten lige ved hånden, og sidst med ikke mindst, den personlige coach, som altid sidder klar til at guide brugerne til at nå deres mål.

Læs mere om sundhedsplatformen på: www.coachify.dk

Coachify

Annonce:

Reklame: