Astralis i Rainbow Six

Med en global forretning og tophold i Counter-Strike, League of Legends og FIFA har Astralis etableret sig som et førende brand inden for international esport. Og med etableringen af Astralis US Inc. udvider den danske organisation nu aktiviteterne med en nordamerikansk organisation.

Astralis har i dag opkøbt alle aktiverne omkring Disrupt Gaming’s Rainbow Six hold, organisation og digitale rettigheder, og Astralis træder dermed med omgående virkning ind i den nordamerikanske Rainbow Six liga.

Astralis’ aktiviteter i Nordamerika vil blive drevet af Astralis US Inc. i Las Vegas.

Jakob Lund Kristensen, grundlægger og CRO hos Astralis:

– Det er en stor dag for Astralis. Rainbow Six ved at etablere sig som et af de mest interessante og største esports-titler og med opkøbet af Disrupt Gamings Rainbow Six aktiviteter og aktiver træder vi direkte ind i den nordamerikanske liga.

– Vi glæder os til at vise alle fans af Rainbow 6 alt det, Astralis og vores brand står for, samtidig med at vi giver de mange Astralis-fans verden over et nyt hold at holde med i et en af de mest underholdende spil og en af de mest engagerende ligaer der findes.

– Astralis handler om at omfavne det positive ved gaming. Vi skaber underholdning for et globalt, voksende publikum baseret på en filosofi om positiv professionalisme i og udenfor spillet. Vi stræber altid efter at blive dygtigere, både på vores digitale kanaler, i vores fysiske gaming-centre, som enkeltpersoner, hold og som forretning. Ved at etablere os på det nordamerikanske marked og en scene som Rainbow Six, udvider vi vores tilbud til fans, seere og partnere med noget, der på alle måder passer ind i vores strategi og måden, vi tænker gaming og underholdning.

– Kommercielt er det gode nyheder. Vi har længe ønsket at etablere os på det nordamerikanske marked, og efter at have fulgt Rainbow Six-ligaerne i NA og globalt, er vi overbevist om, at det er et spil og en liga, der vil bidrage positivt til vores kommercielle aktiviteter.

Reklame:

– Nordamerika er i forvejen et af vores største markeder målt på antallet af fans og følgere. Gennem erhvervelsen af ​​Disrupt Gamings R6-aktiviteter og etablering af Astralis US Inc., udvider vi vores tilstedeværelse på det nordamerikanske marked markant, og det i sig selv vil give os en masse nye muligheder, Siger Lund Kristensen.

Astralis i Rainbow Six

Mark Flood, grundlægger og administrerende direktør for Disrupt Gaming, nu Director of US Operations, Astralis US Inc.:

– At kombinere vores effektivitet med et globalt elite brand som Astralis er helt unikt. Jeg er sikker på at alle Astralis’ fans, kommercielle partnere og andre interessenter bliver glade for det her og samtidig er Astralis-navnet alene en fantastisk tilføjelse til den nordamerikanske liga, som vil give Ubisoft nye muligheder for at skabe endnu mere interesse for ligaen.

– Astralis -fansene kan forvente en masse fantastisk action og indhold på tværs af de digitale platforme. Uanset om du er nybegynder eller professionel i R6 vil du kunne finde en masse interessant indhold. På et begrænset budget været i stand til at levere gode resultater og koblet sammen med Astralis’ filosofi om at optimere præstationerne på alle niveauer kan vi skabe noget stort, siger Mark Flood.

Annonce:

Reklame: