Ditte Jensen, Sexual Wellness Specialist hos Sinful
Ditte Jensen, Sexual Wellness Specialist hos Sinful

Eksperter advarer mod, at man følger den på Twitter opståede udfordring om, at mænd ikke må få udløsning i 30 dage. De opfordrer til det modsatte.

No Nut November er et velkendt fænomen. Det er en udfordring om, at mænd ikke må “nutte” i november, hvilket er amerikansk slang for udløsning. Udfordringen er især udbredt blandt yngre mænd, der deler erfaringer og memes på sociale medier om ikke at tilfredsstille dem selv.

Men deltagerne snyder sig selv for en masse glæde og fordele, lyder det fra den erotiske webshop, Sinful, der hellere vil omdøbe konceptet til “Load Nut November”.

“Ikke at onanere i 30 dage, siger du? Det lyder skrækkeligt”, udbryder Ditte Jensen, som er Sexual Wellness Specialist hos Sinful – inden hun uddyber.

“Onani er jo en fantastisk måde at forkæle sig selv på. Du lærer din krop bedre at kende, og opnår du udløsning og orgasme, så frigives der en nogle skønne hormoner – og derfor kan en god praksis med onani faktisk nedbringe stress, give bedre søvn og gøre dig i bedre humør”, siger hun.

No Nut November tiltrækker hvert år en del opmærksomhed på især sociale medier. Her har større aktører som Pornhub for vane at kaste sig aktivt ind i debatten, ved fx at oplyse om, hvor mange udfordringen mislykkedes for om dagen – baseret på deres “seertal”.

Nu vil altså også Sinful give en hånd med, dette dog med et budskab om i stedet at vende udfordringen på hovedet.

SE SPÆNDENDE LEGETØJ HOS SINFUL LIGE HER!

Load Nut November
I stedet for at holde hænderne i ro og over dynen, lyder opfordringen altså til, at få dem brugt flittigt i november, hvor flere “loads” skal affyres.

Men hvordan skal man i stedet gå til denne lidt modsatrettede udfordring?

“Jeg syntes, mænd skal bruge november på at udforske, hvad god onani er for dem”, siger Ditte Jensen fra Sinful, og fortsætter:

“Og jeg syntes, at de skal bruge anledningen til at få tænkt på og talt åbent om, hvad netop onani kan for dem. Det er stadig et tabubelagt emne, som mange finder vanskeligt at tale om – og det er synd, for der er så mange fede muligheder indenfor onaniprodukter til mænd, som fx. strokers, onani æg, vibratorer mm.”

“Så jeg synes bare, de skal komme i gang – naturligvis inden for rimelighedens grænse. Intet er sundt, hvis det tager overhånd. Og husk så lige en god glidecreme og rigeligt at den, så den sarte hud på din bedste makker ikke lider overlast”, lyder det afslutningsvist fra eksperten.

SE SPÆNDENDE LEGETØJ HOS SINFUL LIGE HER!

Kilde: Sindex By Sinful