Reklame:


MG ZS EV

Danskerne har taget rigtig godt imod den nye generation af MG biler. Det er kun to måneder siden, at MG Motor Danmark relancerede det ikoniske bilmærke. Alligevel er det lykkedes, at få den elektriske crossover, MG ZS EV, med i top 4 på salgshitlisten over elbiler. Og nu kan du prøve den flere steder!

Der blev indregistreret 488 nye elbiler i juli måned. Det er kun 2,6 % af det totale personbilsalgs, men værd at bemærke, at det er 84,9 procent flere biler end i samme måned sidste år.

MG ZS EV er noteret for 37 indregistrerede biler i juli måned, hvilket svarer til 7,6 % af elbilsalget* – og altså en 4. plads på salgshitlisten over solgte elbilmodeller.

Fortsætter efter reklameblokken:

”Vi er kommet rigtig godt fra start med den nye MG ZS EV. Og efter 2 måneder på markedet har vi solgt lige knap 100 biler. Det må siges at være godkendt, set i forhold til det totale salg af elbiler i Danmark”, udtaler presseansvarlig for MG Motor Danmark, Lene Mejdal Iversen.

MG Motor Danmarks strategi, i forbindelse med relancering af MG, er en digital tilgang til markedet, hvor kunden principielt kan ekspedere sig selv online. Kunden skal naturligvis stadig have mulighed for at se bilen fysisk og køre en tur hos én af de fire Brand Stores i hhv. København, Århus, Odense og Roskilde. Og nu åbner importøren endnu en lokation op på Østerbro i København, hvor kunderne kan testkøre den populære nye elbil.

Reklame:

”Der har været stor interesse for MG ZS EV, siden vi startede kommunikationen i juni måned. Og særligt i hovedstadsområdet, oplever vi, at vores Brand Stores har svært ved at følge med efterspørgslen. Derfor åbner vi nu en pop-up shop på Bryggervangen i København, hvor man allerede fra i dag kan prøve bilen”, forklarer Lene Mejdal Iversen.

Man kan booke en testkørsel online på MGs website: mgmotors.dk

Sammenlignet med andre elbilmodeller, skal kunderne ikke vente på deres nye 100% elektriske MG ZS EV, der er tilgængelig med omgående levering i fem lakfarver og to unikke udstyrsvarianter, nemlig Comfort og Luxury.

Med én af Danmarks billigste privatleasingpriser på en elbil, kan man også vælge at privatlease en MG ZS EV for bare kr. 2.995,- om måneden. Ydelsen er for en MG ZS EV Comfort i 36 måneder op til 15.000 km om året. Den månedlige ydelse for en Luxury model er kr. 3.495,-. Udbetalingen for begge modeller lyder på kr. 4.995,-.

Reklame:

MG ZS EV