Tesla Cybertruck

Når Tesla præsenterer en ny bilmodel, er det aldrig kedeligt. Det var det heller ikke i nat, da den nye Cybertruck blev vist frem.

Lad os bare sige med det samme, at den nye Cybertruck er designet på en måde, der nok skal få både fjender og fans til at råbe højt fra hver deres lejr. Men når det så er sagt, er den nye Tesla Cybertruck en spændende tilføjelse til Teslas modelprogram.

Bilen er bygget i et såkaldt ‘exoskeleton’ karosseri i rustfrit stål og med forstærkede ruder, så den nærmest fungerer som en kampvogn. Begge dele blev testet under præsentationen, hvor en hammer ikke kunne lave buler i dørene – men en metalkugle knuste desværre et par ruder. Ikke så heldigt.

Flere varianter kommer på markedet. Den første med baghjulstræk og en rækkevidde på op til 400 km. Næste model er firehjulstrukket med dual motor og en rækkevidde på 480 km. Den vildeste variant er firehjulstrukket med triple motor og en rækkevidde på op til imponerende 800 km.

Priserne starer ved 268.000 kr. Om det bliver den endelige danske pris, ved vi ikke endnu. For Cybertruck kan første leveres engang i 2021, hvis alt går vel. Men du kan allerede nu forudbestille den – læs mere her!

Meget mere om biler hos vores venner fra Boosted.dk.

Tesla Cybertruck Tesla Cybertruck Tesla Cybertruck

Reklame:

Annonce:

Reklame: