Alle havde forventet, at Pininfarina ville løfte sløret for en ny eldrevet hyperbil under Pebble Beach Concours d’Elegance. Det gjorde Italianerne da også – men kun for meget rige og udvalgte købere.

Fortsætter efter reklamen:

Pininfarina kender du måske gudesmukke Ferrari’er, men de kan andet end at slå streger for andre. Faktisk har Pininfarina sagt farvel til Ferrari, og det betyder, de har kastet sig over firmaets helt egen hyperbil.

Når de første kunder har lagt depositum efter årets Concours d’Elegance-udstilling, tør elbils-producenten godt løfte lidt af den nye bils design for resten af offentligheden. Her ser du bagenden, som minder lidt om McLaren Senna.

Men alle andre må vente helt marts næste år, hvor bilen afsløres under Geneve Motor Show 2019. Men vi kan vist godt glæde os, for Pininfarina fortæller, at den nye hyper-ellert vil være i stand til at klare 0-100 kilometer i timen på under to sekunder. Mens topfarten er over 400 kilometer i timen. På trods af de heftige tal skulle rækkeviden på en opladning være tæt på 500 kilometer. Ja, lad os nu se…

Fortsætter efter reklamen:

Læs mere om fede biler på Boosted.dk

Reklame: