Lamborghini Urus S

Lamborghini Urus er den mest succesfulde model i fortællingen om supersportsvognsmærket fra Sant’Agata Bolognese. Nu er den optimerede Urus S klar til at bygge videre på historien.

Automobili Lamborghini er nu klar med Urus S, efterfølgeren til den originale Urus, som ved præsentationen i 2017 skabte en helt ny betegnelse i luksussegmentet, Super SUV. Urus S leverer øget power kombineret med luksuriøs alsidighed og bekræfter igen modellens status som den ultimative Super SUV.

“Urus har for længst bevist, at den appellerer til dem, som søger den perfekte kombination af en ekstrem sportslig SUV og en Lamborghini, som kan bruges hver eneste dag. Modellens succes med mere end 20.000 producerede eksemplarer vidner blot om dens meritter og store popularitet. Den nye Urus S er med sine fornyede kræfter, luksus og alsidighed blot med til at forstærke dette omdømme,” lyder det fra CEO hos Automobili Lamborghini, Stephan Winkelmann.

Lamborghini Urus S

Kraftfuld, luksuriøs og alsidig performance

Den 4,0-liters V8 med biturbo, som kendes fra den originale Urus, er i S-versionen løftet fra 650 til 666 hestekræfter, kombineret med et drejningsmoment på 850 Newtonmeter fra 2.300 omdrejninger i minuttet – svarende til den nyligt præsenterede Urus Performante.

Opgraderingen af kræfter har sænket 0-100-tiden til 3,5 sekunder, mens Urus S rammer 200 kilometer i timen på blot 12,5 sekunder. Topfarten er 305 kilometer i timen, og det kræver en distance på 33,7 meter at bremse Urus S ned fra 100 kilometer i timen til stilstand.

Dertil kommet et optimeret udstødningssystem, der nu frembringer en endnu mere spektakulær lyd, som bliver skarpere, jo mere sportsligt et køreprogram, du vælger. En lyd, som fortsat minder både dig og dine omgivelser om, at denne Sport SUV er en ægte Lamborghini.

Reklame:

Ligesom den opgraderede drivlinje er også undervognen med adaptiv luftaffjedring i stand til at tilpasse sig det specifikke formål. Du kan vælge mellem køreprogrammerne STRADA, SPORT, CORSA og EGO, samt de terrænfokuserede TERRA, NEVE og SABBIA. Programmerne justerer automatisk på en række parametre så som motorrespons, gearskifte, styretøj og undervogn, og Urus S leverer dermed den optimale performance til enhver situation, hvilket understreger modellens alsidighed.

Lamborghini Urus S

Raffineret design med nye detaljer

Med den nye Urus S introduceres også en række visuelle forandringer, herunder en ny og spændende palet af farver, indtræk, hjul, designpakker og særlige detaljer, som giver endnu større mulighed for at tilpasse Urus S dine personlige stil – fra diskret til ultimativ.

Urus S kendes på et let revideret og raffineret frontdesign, som blandt andet integrerer en ny bundbeskyttelsesplade i matsort rustfrit stål, hvilket fremhæver modellens offroad-egenskaber. Du kan vælge fem yderligere konfigurationsmuligheder, som på hver sin måde kombinerer eksteriørfarve, sort højglans og kulfiberkomponenter i skinnende og mat finish.

Urus S spottes også på den nye og ultralette kulfiberfronthjelm med markante luftindtag, som fås i forskellige design – matsort eller højglans, eksteriørfarve eller kulfiber med skinnende eller mat finish.

Bagpå kendetegnes den nye Urus S af et mere strømlinet og elegant look samt et nyt udstødningsdesign med rørhaler i børstet stål. Udstødningerne kan også vælges i mat eller sort højglans, eller, via Ad Personam-programmet, i skinnende krom.

Lamborghini Urus S

Nye hjul og interiørmuligheder

Dertil kommer en række nye hjuldesign, og mens Urus S som standard kommer med 21-tommers Asterope-hjul, kan som ekstraudstyr tilvælges 22-tommers Nath-hjul med sølv, mat og eller diamantpoleret finish, ligesom 23-tommers Taigete-hjul kan vælges med bronze- eller diamantpoleret finish eller i en spektakulær version i sort højglans med farvede fælgkanter.

De visuelle nyheder fortsætter i interiøret, hvor Urus S kommer med nye muligheder for farver og indtræk, blandt andet de to nye eksklusive trimserier, Bicolor Sportivo og Bicolor Sofisticato, som designmæssigt også kendes fra Urus Performante.


Endelig rummer den nye Urus S også en række digitale features så som online-navigation og -sikkerhedssystemer, innovative funktioner som Remote Park – fjernbetjent parkering – via appen Lamborghini Unica samt forbedrede smartwatch-funktioner, herunder virtuel nøgle.

Den nye Lamborghini Urus S kommer til Danmark sidst på året.

Annonce:

Reklame: