LEGO Lamborghini Sián

LEGO og Automobili Lamborghini har løftet sløret for den sindssygt fede LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37.

Bilen blev afsløret ved en online lancering.

Lanceringens store stjerne var den nye LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 – en model i størrelse 1:8 og inspireret af Lamborghinis egen superbil af samme navn.

Selve Lamborghini Sián FKP 37 superbilen blev afsløret ved Frankfurt Motor Show i september 2019 og er fremstillet i et meget begrænset antal på blot 63 biler. Det gør LEGO-modellen, der består af hele 3.696 LEGO Technic elementer, til det ultimative samlerobjekt for elskere af luksusbiler og LEGO-fans, som leder efter deres næste byggeprojekt.

Modelbilen har detaljer som på den ægte vare. Blandt andet kan man i LEGO-modellen kigge nærmere på Siáns V12 motor, den bagerste spoiler har en pop-up funktion, og du kan se både for- og bagaffjedring. Derudover kan hjulene, der selvfølgelig er udsmykket med Lamborghinis emblem, styres ved rattet.

I ægte Lamborghini-stil har modellen selvfølgelig også de klassiske saksedøre. Når du åbner dem, kan du se masser af fine kabine-detaljer. Blandt andet en fuldt funktionelt 8-trins sekventiel gearkasse.

LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 kan købes i LEGO-butikker og nettet fra den 1. juni i år.

Du kan læse meget mere om den her: LEGO.COM

Reklame:

Herunder kan du se billeder af det fede projekt:

Annonce:

Reklame: