Ford Mustang Mach-E

Performance og klassisk design mødes i Fords nye Mustang Mach E elbil, der kører dig sikkert ind i fremtiden. Læs med herunder og find ud af, hvorfor Mustangen er den mest spændende elbil på markedet. 

Dette indhold er sponsoreret

Ikonisk design i moderne elbil

Fords nye Mustang Mach E tager udgangspunkt i det klassiske design, som vi kender fra den gamle Mustang, og bringer det med ind i fremtiden i den sporty SUV. Her er der virkelig kælet for detaljen, og bilen er både smuk og strømlinet samtidig med, at den er muskuløs og sporty, og du får derfor en elbil, der i høj grad skiller sig ud fra de andre elbiler, der er at finde på de danske veje. Bilens egenskaber ligger dog ikke alene i designet, for på perfomance-siden er der bestemt heller ikke noget at klage over. Bilen har en rækkevidde på op til 600 km., og opgraderer du til GT-versionen, kan du samtidig opnå en acceleration fra 0-100 km/t på under 5 sekunder. Elbilen træder dermed ind som noget af det allerbedste på markedet, og er et sikkert valg til den kvalitetsbevidste forbruger. 

Gå fremtiden i møde

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at elbiler er fremtiden, og med Fords Mustang Mach E har du en elbil, der virkelig er fremtidssikret. Både i forhold til design og performance er bilen af højeste klasse, og du skal derfor ikke bekymre dig om, at du hurtigt bliver overhalet på nogle af parametrene. Med et voksende offentligt ladenetværk er det også nemmere end nogensinde før at lade bilen på farten, og den er derfor perfekt til både hverdagskøreturene og til de længere pendlerture med hele familien på bagsædet. 

Luksuriøst interiør med intelligent teknologi

En af de ting, der gør at Mustangen skiller sig ud fra mængden, er i høj grad dens fantastiske interiør. Designet er minimalistisk, og alle de enkelte designelementer får virkelig lov til at shine for sig selv. Det mest iøjnefaldende er den store 15,5’’ skærm, der ikke alene er smuk at se på, men samtidig er utroligt funktionel og fyldt med den nyeste teknologi. På teknologisiden mangler bilen ingenting, og det betyder også, at bilen er utroligt sikker at køre i. Den kan både læse vejskilte, regulere hastigheden og automatisk bremse, skulle det være nødvendigt. Du kan derfor altid sætte dig i bilen med ro i maven velvidende om, at sikkerheden er helt i top.