7Twenty hos Jocks.dk

Vinteren nærmer sig, og det er tid til vinterdæk. Men du skal allerede nu begynde at overveje, hvilke alufælge du skal have på bilen til foråret!

Der er seriøst mange valgmuligheder, når det kommer til alufælge. Der findes tusindvis af modeller fra hundredvis af fælgfabrikanter rundt omkring i hele verden. Men som regel så koster de rigtig fede spidsen af et par jetjagere, og det er jo ufedt.

Men der findes faktisk nogle fælgfirmaer, som tilbyder dig masser af sprød stil samtidig med en pris, der er til at overskue for selv den mest beskedne pengepung.

Hos danske Jocks.dk har de netop introduceret et nyt fælgmærke, som er fra England og giver dig seriøse smæk for skillingen. Navnet er det lidt kryptiske 7Twenty. Men kryptisk er hverken deres designs eller priser.

Selvom mærket er nyt i Danmark, så er det på ingen måde amatører, som står bag. Det engelske firma har blandt andet leveret fælge til drift-stjernen James Dean, og hvis han kan bruge fælgene i professionelle konkurrencer verden over, så er de helt sikkert også gode nok til dig og din bil.

7Twenty tilbyder mange forskellige designs og i mange forskellige bredder og højder. Så du finder uden tvivl fælge, der sidder lige i skabet på din elskede bil. Hops selv ind på Jocks.dk og se nærmere på mulighederne. Og ja, priserne er faktisk så lave, som der står på siden – det er ikke en fejl.

KLIK HER for at læse mere om 7Twenty

7Twenty hos Jocks.dk

Reklame:

Annonce:

Reklame: