Reklame:


Uanset hvor hurtig man er, kan man ikke slippe væk fra fortiden.

Dom Toretto (Vin Diesel) har trukket sig tilbage og lever et stille liv sammen med Letty og deres lille søn Brian. Men nye farer lurer lige rundt om hjørnet og for at redde dem han elsker mest, må Dom konfrontere synder fra fortiden. Sammen med resten af holdet skal han forsøge at stoppe en yderst effektiv snigmorder og topkører, som viser sig at være Doms bror, Jakob (John Cena).

Justin Lin, som instruerede den tredje, fjerde, femte og sjette film i ”Fast & Furious”-serien, er tilbage som instruktør. Handlingen bringer holdet til London og Tokyo, Mellemamerika og Edinburgh og fra en hemmelig bunker i Aserbajdsjan til myldrende gader i Tbilisi. Undervejs genopstår gamle venner, tidligere fjender vender tilbage, historien bliver omskrevet og familien sat på prøve som aldrig før.

Fortsætter efter reklameblokken:

Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang er tilbage sammen med Oscar®-vinder Helen Mirren og Oscar® vinder Charlize Theron. I ”Fast & Furious 9” kan man også opleve den Grammy-vindende superstjerne Cardi B som Leysa, en kvinde med forbindelse til Doms fortid og en gæsteoptræden af Reggaeton sensationen Ozuna.

Reklame: