Reklame:

Knap 12.000 kørte for stærkt på bare én uge

Politiet er ude med bødeblokken på flere måder i øjeblikket. Ikke kun Corona-relateret. I sidste uge kørte rigtig mange danskere for stærkt.

Annonce:

Vi lader politiet selv forklare herunder:

HOVEDRYSTENDE HASTIGHEDSOVERSKRIDELSER

Nogle gange må vi altså ryste på hovedet. Selv om langt de fleste bilister overholder fartgrænserne, så ser vi altså fortsat eksempler på det modsatte. Og nogle af dem er hovedrystende, fx når vi måler en bils hastighed til næsten 200 km/t, eller når nogen kører alt for stærkt forbi mennesker, der udfører vejarbejde.

I sidste uge satte vi ekstra fokus på hastighed i trafikken og gennemførte en række kontroller i hele landet. Vi nåede op på intet mindre end 11.908 overtrædelser, heraf lidt over 5.600 overskridelser af fartgrænsen i byerne, flere end 2.900 overskridelser af fartgrænsen på landeveje og motorveje, mens lidt over 3.200 overskred den skiltede hastighed på vejene, bl.a. hvor hastigheden var nedsat pga. vejarbejder.

Annonce:

Det er alt for mange og alt for farligt. Når vi fortsat har stort fokus på dem, der kører for stærkt, selv i disse tider, så er det, fordi der er en klar sammenhæng mellem farten på vejene og antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken. Så husk det nu. Sænk farten. Der er ingen undskyldning.

Politi på Facebook

Annonce:


Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: