Reklame:

Aarhus-rådmand krævede gigant-”nosser” fjernet – i Herning meldes om fastklemte…

For de fleste mænd er kønsorganerne noget, vi relativt problemløst slæber rundt på livet igennem.

Annonce:

Okay, problemer kan der selvfølgelig altid opstå, når de skal i ”aktion” på den ene eller anden måde. Dog sjældent i en sådan grad, at brandfolk – eller byrådspolitikere – må træde i karakter og gribe ind.

Jylland har dog på mindre end en uge oplevet hele to sager, hvor diverse mandlige kropsdele er kommet slemt på afveje:

Værst gik det nok for sig søndag aften i Herning, hvor en 15-årigs diller satte sig fast i en legepladsgynge.

Ifølge TV MidtVest kunne kammeraterne dog tage selfies med den uheldige gut, mens tilkaldte brandmænd heroisk kæmpede med frigørelsesudstyret i skæret fra en opsat projektør. Heldigvis var det ikke nødvendigt at tilkalde ambulance, men herfra ønskes naturligvis ”god bedring”:

Annonce:

https://www.tvmidtvest.dk/herning/naar-en-ulykke-ikke-kommer-alene-15-aarig-sad-fast-i-boernegynge-og-fik-helt-bestemt-legemsdel-i-klemme

Var det forøvrigt ikke noget næsten tilsvarende, der skete for Nikolaj Kopernikus i filmen “Klassefesten” – bare med kuglerne og revnerne i en saunabænk?

I Aarhus er et kunstværk bestående af et sæt oversize metalnosser fjernet fra sin oprindelige placering ved Godsbanen, og ganske uautoriseret flyttet ud i skovene nær Marselisborg. Ja, tæt på Majestætens sommerbolig, uha! Og ovenikøbet på et sted, der normalt prydes af en skulptur forestillende ”Skovguden Pan” (p.t. er han dog på værksted).

Annonce:

Tidligere har Kvindemuseet i byen, nu kendt som ”Køn”, sagt nej tak til at overtage ”Balls Tell it All”, som er kunstværkets officielle titel.

Bagmanden bag nosse-rokaden, afgående direktør for kulturstedet ”Godsbanen”, Flemming Dybbøl, har tidligere byttet rundt på andre skulpturer. Så en erfaren herre …

Nu må man ikke sætte sine nosser fra sig alle steder. Heller ikke i den jyske hovedstad. Så den ansvarlige rådmand Bünyamin Simsek krævede dem da også fluks fjernet igen.

Pan
Foto: Mandesidens provinsafdeling

Da redaktionens udsendte tidligt onsdag eftermiddag slog et smut forbi Kongevejen, kunne han ved selvsyn konstatere, at spasmageren nu HAR fået nosserne fjernet.

Mandesidens foto forestiller derfor et sæt nosser, som ikke længere er dér. Men kæmpeklunkerne – og hele forløbet – kan nærstuderes over flere artikler i Aarhus Stiftstidende, blandt andet disse to:

https://stiften.dk/artikel/i-ly-af-m%C3%B8rket-omstridte-nosser-stillet-op-p%C3%A5-skovguden-pans-sokkel

https://stiften.dk/artikel/nosserne-skal-v%C3%A6re-v%C3%A6k-i-morgen-de-bliver-i-omr%C3%A5det-siger-afg%C3%A5ende-direkt%C3%B8r

Ja, seneste nyt i den spegede affære er, at Flemming Dybbøl lover, at skulpturen vil forblive i området.

Så pas på, aarhusianske piger, nosserne er måske snart løs igen ude i de smukke bøgeskove syd for City …

Annonce:


Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: