Reklame:

Hi-fi musik-streaming er løsningen, når kun det bedste er godt nok

Hvis du elsker musik i allerhøjeste kvalitet, skal du se at få fat i en seriøs musik-streamer. Og de bedste af slagsen finder du hos Custom Audio Denmark.

Du sidder måske stadig og fumler med at sende Spotify-signalet over på en lille, fesen Bluetooth-højttaler for at høre den nyeste musik? Argh, den går altså ikke længere, hvis du virkelig vil opleve musikken, som den oprindeligt er tænkt fra musikstudiet.

Du skal i stedet have fat i det eneste rigtige. En hi-fi musik-streamer. Og hvad er så det for en fisk? Jo, det er faktisk præcis, hvad den udgiver sig for at være – altså en dedikeret enhed, der kan streame din yndlingsmusik i højest mulige kvalitet. Enten til dit anlæg eller direkte til et sæt højttalere – det afhænger af, om modellen har indbygget forstærker eller ej.

Der findes en del udgaver af musik-streamere, men som med alt andet her i verden, får du altså altid, hvad du betaler for. Derfor bør du kigge forbi de virksomheder, der ved, hvad de taler om – og som sælger kvalitet. Hos de gode folk fra Custom Audio Denmark har de mange års erfaring med netop hi-fi-lyd. Også hvad angår streamere.

Du kan også få streamere med videofunktion plus CD-drev med mulighed for at rippe alle dine CD’ere ind på en harddisk i bedst mulige kvalitet. På den måde kan du stadig få gavn af dine gamle musikskiver fra 90’erne og 00’erne, men du behøver altså ikke gemme dem fysisk længere. Genialt!

ROSE RS201E HiFi Netværks Musik og Video streamer
Det her er altså kræs for kendere. ROSE RS201E er en musik-streamer med indbygget forstærker, hvor du bare skal tilslutte højttalere. Prisen er 13.999 kr. hos Custom Audio.

Toppen af poppen
Mærket ROSE er toppen af poppen, når vi har med den her slags produkter at gøre. Og ja, toppen koster også penge – men den investering vil du med garanti ikke fortryde, når du første gang har streamet din yndlingskunster fra sådan en bandit.

“Det er bare ‘the shit’ inden for hi-fi streaming lige nu. Her er en topmoderne og super fed brugerflade, og så er lyden altså helt i top”, forklarer Mads Nyegaard fra Custom Audio.

Vi kan kun give Mads ret. ROSE-produkterne fås med og uden indbygget forstærker, men uanset hvilken slags du vælger, så er der ikke sparet på noget, og der er i hvert eneste produkt benyttet premium-komponenter.

Alle produkter har touchskærm med Rose OS, der har apps til at afspille musik, musikvideoer og koncerter fra f.eks. NAS (Network Attached Storage), ekstern eller intern harddisk og Tidal, Qobuz, Roon og Rosetube (YouTube) i den fedeste kvalitet.

Rose OS
Via Rose OS kan du nemt styre din musik via smartphone eller tablet.

Der er lige nu tre forskellige ROSE-varianter hos Custom Audio, og priserne spænder fra 13.999 kr. til 32.798 kr. Klik HER og se dem alle fire.

Vil du besøge Custom Audios fysiske butikker i stedet? Her er adresserne:

Custom Audio Holbæk
Lundemarksvej 23 B
4300 Holbæk

Custom Audio Hillerød
Fredensborgvej 39
3400 Hillerød

Du kan også se mere til de mange spændende produkter på hjemmesiden: www.customaudio.dk

Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: