Reklame:

Fem julegaver til ham i 2019: Under 500 kroner

Har du også problemer med at finde ud af, hvilken julegave du skal give til manden i dit liv? Vi har samlet en guide med masser af gode og kreative bud på, hvad du skal smide under juletræet til ham i år.

1: Billetter til Danmarks største bilmesse

Annonce:

Er din kæreste eller mand vild med biler, så er det oplagt at invitere ham til Danmarks største biludstilling i Odense Congress Center næste sommer. Du kan vælge at købe en enkelt billet til ham eller en weekendbillet, der er på tilbud helt frem til jul.

Til Auto Show kan han både se lækre superbiler, opleve race og få gode tilbud på alt fra fælge til fabriksnye biler. Der er dømt benzin i blodet den tredje weekend i august.

Billet kan købes fra 210 kroner

2: En personlig fotocollage eller en hjertecollage til far

Vil du gerne vise med andet end ord, hvor meget du sætter pris på ham, så overrask ham med en lækker fotocollage. De kan både fås til far, men også som sød hjertecollage. Eller stilren fotocollage i Instagram-look. Du kan samle få eller op til 140 fotos og mindes de bedste stunder i jeres liv sammen.

Annonce:

Fotocollagerne fås fra 149 kroner

3: Et grillforklæde med indbygget ølholder

Er han vild med øl, kan du også købe en personlig og sjov gave som et grillforklæde med indbygget ølholder. Det er både en humoristisk, men også enormt betænksom gave, når han skal styre grillen til sommer.

Forklædet kan fås fra 159 kroner

Annonce:

4: Gavekort til en uforglemmelig øl-oplevelse

Apropos øl er det også en oplagt mulighed at give ham et gavekort, så han kan prøve kræfter af som brygger. Hos virksomheden BrygSelv kan du få lov til at brygge øl i professionelle rammer – og få mulighed for at smage et utal af lækre specialfremstillede øl. Det er ren forkælelsen til ham, der bare elsker øl.

Gavekort købes her

5: En tur i biografen

Det er ikke noget som at komme i biografen. Det er ganske enkelt en undervurderet gave. Hvem nyder ikke at sidde ved et gigantisk lærred og få serveret underholdning uden nogen form for forstyrrelser.

Telefonen er slukket under hele filmen, så ved at give ham en biograftur, tilbyder du ham i virkeligheden også en kort stund uden at skulle forholde sig til at være online hele tiden.

Se priser på gavekort lige her

 

Annonce:


Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: