Reklame:

Derfor skal du smide konen ud af soveværelset

Snorker du meget? Eller gør hun? Der kan være mange årsager til, at din partner forstyrrer din nattesøvn, eller du forstyrrer hendes. Forskning tyder på, at der kan være store fordele ved at sove hver for sig.

Annonce:

Par, der sover i det samme soveværelse, vil indimellem opleve, at de forstyrrer hinanden om natten. Nogle mere end andre. Det kan være, at den ene part snorker enormt, eller at den ene vender sig og roterer vildt rundt i løbet af natten.

Selvom rigtig mange par opfatter det som uromantisk at sove hver for sig, så tyder en tysk undersøgelse fra 2016 foretaget af Paracelsus Medical University i Nürnberg på, at der faktisk er en meget tæt forbindelse mellem søvnproblemer og forholdsproblemer.

Par, der påvirker hinandens søvn negativt, har simpelthen flere konflikter end andre par.

Det underbygger en amerikansk undersøgelse fra 2013 fra University of California. Her fandt forskere ud af, at søvnforstyrrelser om natten kan resultere i konflikter i forholdet den efterfølgende dag.

Annonce:

Der er altså klar evidens for, at søvnforstyrrelse kan påvirke dit forhold negativt. Så selvom det ikke umiddelbart er specielt romantisk at sove hver for sig, så kan det altså ende med at få forholdet til at holde på den lange bane, tyder forskning på.

Og nej, det er ikke nogen aprilsnar.

Kilde: Independent

Annonce:

Annonce:


Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: