Reklame:

Sådan holder du årets fedeste julefrokost

Det er blevet tid til at gå i gang med planlægningen af årets julefrokost, og i år bliver den fedeste fest nogensinde.

Annonce:

Der er meget at huske, og meget du skal nå, når du skal planlægge en julefrokost og traditioner og praktik der skal gå op i en højere enhed. Vi hjælper dig med at danne et overblik og få styr på det vigtigste inden det for alvor går løs.

Du må ikke gå ned på maden

Julefrokosten handler først og fremmest om at få noget rigtigt god mad og masser af øl og lækkerier sammen med dine gæster. Men i år skal I ikke igennem den sædvanlige buffet af tør flæskesteg og kedelig rødkål. Nej, i år der skal den have fuld gas. Hvorfor ikke sørge for at maden er helt i top, du kan for eksempel bestille gourmet burgere fra din yndlingsrestaurant? Eller også kan du bestille sushi du kan også smide en steg på grillen. Det er din fest, og dine regler – hvorfor ikke servere det som du ved at du og dine venner bedst kan lide.

Den eneste regel der er, er at du ikke må løbe tør for øl, shots og cider. Og så skal der være snacks nok til alle. Det bedste sted at købe slik og alkohol er syd for grænsen, men hvem har tid til at tage til Tyskland lige op til jul. Men bare rolig, du kan i stedet bestiller det hele online. Det er hurtigt og nemt, og kan for eksempel gøres på netpris.dk. På den måde kan du være sikker på, at du får alt hvad du har brug for til de helt rigtige priser, og så bliver det leveret hjem til dig. Det betyder, at du sparer en hel dags arbejde og slipper for at slæbe.

Sjove indslag og konkurrencer

Til en hver god julefrokost hører pakkeleg, men skal vi være helt ærlige, så kan den traditionelle pakkeleg godt blive lidt kedelig. Derfor foreslår vi at sætte gang i løjerne ved i stedte for kun at slå efter 6’ere, at tildele alle øjnene på terningen en opgave. På den måde kommer der mere gang i spillet, og i slipper for at sidde og vente på at terningen skal to runder om bordet før der bliver slået en 6’er.

Annonce:

Du bestemmer helt selv reglerne i pakkelegen, men vi foreslår at der skal bundes en øl, stjæles en pakke, gives shot til en valgfri deltager eller give en pakke til den der fortjener den mest.

Det er generelt en god ide at have konkurrencer til din fest. Det sætter gang i de konkurrencelystne, og skaber en masse sjov og med de helt rigtigt konkurrencer sikrer du at din fest ikke bliver glemt lige foreløbig. En anden måde at sikre at din julefrokost aldrig bliver glemt er at have de fedeste præmier. Der er mange muligheder for at købe fede præmier. Du kan handle efter et tema, gå efter at købe de største gaver eller bare købe super fede og brugbare gaver. Du kan blandt andet få inspiration til de fedeste præmier på Helm.nu.

En fed fest kræver god musik og fed lyd

Det er ikke en fest hvis ikke der er musik, og der er ikke noget ved dårlig lyd. Vi har alle sammen været til en fest hvor musikken blev spillet på en bærbar højtaler der stod i det ene hjørne af rummet. Lyden bliver aldrig høj nok, og fordi den afspilles på en enkelt højtaler frem for en serie, bliver kvaliteten ikke nær, hvad den skal være ved en god fest.

Annonce:

Hvorfor ikke rykke festen et gear op, og sørge for ordentligt udstyr? På djhuset.dk finder du alt inden for lyd, DJ-pulte og lys til årets fedeste fest. Du kan du finde alt hvad du kan forestille dig at få brug for, for at sikre at din julefrokost går over i historien. Du må endelig ikke glemme lyset til festen. Den rigtige lyssætning er med til at sætte stemningen og kan løfte musikken op på et højere niveau.

Annonce:


Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: