Reklame:

Derfor skal du flexlease din næste bil

Dette indhold er sponsoreret 

Drømmer du om en ny bil? Det er du helt sikkert ikke alene om. Mange danskere drømmer om en ny bil, men de bliver blandt andet holdt tilbage af de høje bilafgifter, som vi har i Danmark. Derfor er udskiftning af ens bil, som regel ikke noget man “bare lige gør”. Hvis det er tilfældet for dig, kan netop flexleasing af din næste bil være løsningen. Ved at flexlease din bil får du nemlig både en billigere forsikring, en større fleksibilitet og du undgår en stor afskrivningsværdi. 

Hvad er flexleasing? 

Nu sidder du måske for dig selv og tænker “hvad er flexleasing?” Betydningen af flexleasing ligger lidt i ordet. Det er en fleksibel måde, som du kan lease din bil på. Ved flexleasing af en bil betaler man nemlig kun en forholdsmæssig registreringsafgift. Denne forholdsmæssige registreringsafgift er fordelt over den periode, som man vælger at lease sin bil i, og den afhænger blandt andet af bilens kilometerstand og alderen på bilen. 

Du kan køre rundt i en dyr bil, uden at det bliver dyrere for dig 

Er du på udkig efter en dyrere bil kan det især være en fordel at få den igennem en flexleasingaftale. Det skyldes, at Danmark er et af de lande, som har en af verdens højeste registreringsafgifter på biler. Registreringsafgiften er en afgift der skal betales, før en bil kan få sine nummerplader på. Registreringsafgiften vurderes af SKAT, og ved køb af en bil betales denne registreringsafgift som regel i ét hug.

Annonce:

Med en flexleasingaftale deles registreringsafgiften op i små bidder, der kun skal betales for i den periode, som man bruger bilen i. På den måde opnår man altså en stor besparelse på netop registreringsafgiften. Flexleasing kan derfor være den løsning som kan gøre, at den bil du drømmer om bliver til virkelighed. 

Nemmere og mere fleksibelt bilskift 

Når du så kommer til et punkt, hvor du føler at du har kørt rundt i din flexleasede bil længe nok, bliver også dette nemmere for dig med en flexleasingsaftale. Når din flexleasingkontrakt udløber bliver bilen nemlig afgiftsfri. Det betyder blandt andet at bilen bliver nemmere at sælge videre, og at den kan sælges til udlandet.

Havde bilen ikke været fritaget for afgifter og stadig været indregistreret i Danmark, så ville bilen nemlig kun kunne sælges på det danske marked. Derfor er flexleasing altså også mere fleksibilitet, og det giver et bredere udvalg i hvem bilen kan sælges til. 

Annonce:

Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: