Reklame:

3 gode råd til indbrudssikring af dit hjem – så din familie kan sove trygt

I 2017 blev der, ifølge det kriminalpræventive råd, begået ca. 29.000 indbrud i danske hjem. Det er ganske vidst en nedgang i forhold til 10 år tidligere, men det ændrer ikke på, hvor ubehageligt det er at komme hjem til en bolig, hvor fremmede uindbudte gæster har leget tag-selv-buffet med dine ejendele.

Annonce:

Derfor følger her 5 gode råd, til hvordan du kan sikre dig og din familie mod indbrud i hjemmet. Både for gør-det-selv-manden og for manden, der vil sikre sit hjem og sin familie mod uindbudte gæster.

1. Skjul værdigenstande fra gaden

Computere, fladskærme og andre dyre sager i dit hjem kan tit være med til at lokke tyven mod dit hjem fremfor over til naboens. Din nabo har måske sin stue i overetagen, og derfor har han ikke dyre lænestole eller fjernsyn stående til syn og skue for forbipasserende, så tyven kan se det på lang afstand.

Tyven skal oftest vælge eller fravælge, hvilket hus på din gade han vil bryde ind i – derfor er risikoen for at han vælger hjemmet med de dyreste ting synligt fremme meget stor!

Derfor burde du overveje, hvordan du kan enten kan rokere om på nogle rum eller bygge opbevaringsmøbler, der kan hjælpe til med at skjule din dyre elektronik fra gaden. Således vil tyven ikke kigge på dit hus først, når han er ude og vælge sit næste offer.

Annonce:

Hvis du vælger at gøre-det-selv, kan du med fordel tjekke Dorchdanola ud. Her kan du få værktøjet og rådgivningen til dit næste projekt i hjemmet, så du kan bygge dig og din families hjem sikkert mod indbrud.

2. Få det til at se ud som om du er hjemme

En anden smart løsning for at holde tyven på afstand er at få dem til at tro, at du er hjemme.

Her er der flere tricks, som kan hjælpe dig til at føle dig mere sikker, når du skal på ferie eller er længere tid væk hjemmefra.

Annonce:

Du kan hænge dit vasketøj frem, når du er væk. Eventuelt kan du bede din nabo om at bruge din vaskesnor, når du er væk.

Sørg for at få tømt postkassen. Igen kan din nabo være en hjælpende hånd her. Det samme med din skraldespand; få din nabo til at bruge din skraldespand engang i mellem.

Med denne metode får du tyven til at tro på at du er hjemme, og så tør de næppe tage chancen i netop dit hjem, når mørket falder på og røverne går på rov.

3. Tjek dine døre og vinduer

Tyven skal ind, på den ene eller anden måde. Derfor er det altid en god idé (måske den bedste idé af alle), at sikre at alle døre og vinduer er så svære som mulige for tyven at komme ind af.

Der er flere ting, du skal være opmærksom på her, for tyven er kreativ – så det skal du også være.

Hvis du har kældervinduer, er det en god ide at sikre disse med tremmer. Det er en af tyvenes foretrukne måder at skaffe sig adgang til dit hjem, ved at smadrer en rude i kælderen. For her kan de gøre det skjult fra naboer og forbipasserendes blikke.

Dernæst kan du overveje at opgradere dine døre og vinduer på gadeplan, så de bliver sværere at bryde op. I modsætning til kældervinduer, vælger tyven ofte at bryder vinduer og døre op vha. koben eller andet værktøj, da det larmer mindre. Derfor skal du overveje om en investering i nye døre og vinduer med ekstra indbrudssikring, er noget du burde overveje.

Hos Bedst Billigst har de et stort udvalg af døre og vinduespartier til hjemmet. Samtidig har de på baggrund af de mange tyverier, der foregår i Danmark inkluderet en gratis sikkerhedspakke på mange af deres produkter, som har til formål at sikre dit hjem mod indbrud.

4. Tip til entreprenøren

Et sidste tip er til dig, der står og arbejdet med at skulle eksempelvis indbrudssikre andres hjem. Det kunne være hvis du har en entreprenørvirksomhed. Så er det ingen hemmelighed at vi i Danmark har mangel på faguddannet arbejdskraft.

Hos Baltic Workforce er de eksperter i mandskabsudlejning fra Østeuropa. Så kan du få hjælp til at sikre at du aldrig skal sige nej til nye opgaver, og aldrig sige nej til at hjælpe dine kunder med at indbrudssikre deres hjem.

Annonce:


Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: