Reklame:

Astralis FIFA henter dansk stor-talent

Astralis kan i dag bekræfte tilgangen af 19-årige Emil ”Skifter” Skifter til FIFA-holdet, hvor August ”Agge” Rosenmeier er spillende træner.

Annonce:

”Agge” er mildest talt glad for tilgangen:
– ”Skifter” er en del af den nye generation af verdens bedste FIFA spillere. Han fik sit gennembrud i eSuperliga i FIFA20 hvor han blev kåret som ”Årets gennembrud” og med OB gik ubesejret hele vejen til finalen, hvor holdet fik sølv.

– Skifter er en offensiv, kreativ spiller der gerne vil spille aggressivt og underholdende. I FIFA21 var han Danmarks bedste på xBox, hvor han var én kamp fra at kvalificere sig til VM.

– Vi har at gøre med en usleben diamant, som kan blive Danmarks næste rigtig store spiller. Han er ekstremt dygtig og vi skal mest af alt have slebet ham til og finpudset nogle enkelte elementer i hans spil, samtidig med at vi arbejder med alt det udenom. Det er her Astralis-organisationen og måden vi arbejder, kan gøre en stor forskel.

– Truppen er som den ser ud nu bestående af Fatih, Skifter, undertegnede og Teca i Brasilien og det er vi egentligt ret tilfredse med. Vi har 3 danske spillere der alle har som forventning at komme til eWorld Cup, og det er vores ambition – at være repræsenteret til alle verdensmesterskaber. Det formåede vi i sidste sæson af eWorld Cup, eClub og eNations med Fatih. Samtidig har vi Teca som jeg glæder mig til at lære endnu bedre at kende, når vi kan rejse igen, og forhåbentligt få hende med til nogle kvalifikationer til Majors i Sydamerika.

Annonce:

– Det ser rigtig godt ud, konstaterer den spillende Astralis-træner.

Emil ”Skifter” Skifter om skiftet:
– Jeg vil gerne sige tusind tak til Tricked Esport for et fantastisk år, hvor jeg fik mit internationale gennembrud. Jeg har været i organisationen af et par gange og de har været medvirkende til det, jeg kan i dag.

– Samtidig er jeg utrolig glad og stolt over at jeg nu kan tage skridtet op til Astralis, som er af verdens største organisationer med masser af fans både i Danmark og overalt i verden. Ud fra det, jeg har set og er præsenteret for allerede, har Astralis et set-up, man ikke finder andre steder og det er en organisation med med kæmpestore ambitioner. Det har jeg også selv, så jeg kan kun sige, jeg virkelig glæder mig til at blive en del af det hele.

Annonce:

– Samtidig glæder jeg mig meget til at skulle arbejde sammen både Agge og Ustun, som er to af de største FIFA spillere i verden. Det bliver også stort at arbejde med verdens bedste kvindelige spiller, Teca fra Brasilien. Det er faktisk bare kæmpe, siger “Skifter” om skiftet.

Emil Skifter kommer fra Tricked Esport, som endnu en gang har demonstreret flot talentudvikling og konstruktivt samarbejde med resten af industrien, herunder Astralis.

Skifter Astralis

Annonce:


Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: