Reklame:

Se den officielle trailer for den nye sæson af ’Den som Dræber – fanget af mørket’

Spændingen stiger, og presset øges på profileren Louise, spillet af Natalie Madueño, da hun kaster sig ind i en desperat kamp mod tiden i ’Den som Dræber – fanget af mørket ’2, hvor en tilsyneladende velfungerende familiefar i nattens mulm og mørke dræber unge mænd.

Annonce:

Den nye sæson ’Den som Dræber – fanget af mørket ’er en mørk psykologisk krimi, som tager udgangspunkt i tre uopklarede mord på Fyn – og da endnu en ung mand findes myrdet under lignende omstændigheder, bliver Louise involveret i opklaringen af sagen – en opklaring, hvor hun overser, at hun kan have en personlig forbindelse til morderen, der viser sig langt mere intelligent og kynisk, end hun tør forestille sig.

Første sæson af ’Den som Dræber – fanget af mørket’ satte seer-rekord, da den havde premiere på Viaplay, og det er derfor med stor glæde, at Viaplay snart kan løfte sløret for den nye sæson. Og kan man ikke vente så længe, er den officielle trailer netop frigivet, så man kan få en lille forsmag på, hvad der er i vente.

Hovedrollerne spilles, ud over Natalie Madueño, af Helle Fagralid og den norske skuespiller Tobias Santelmann, der bl.a. kendes fra den norske successerie ’Exit’. Desuden ses flere kendte ansigter i serien så som Solbjerg Højfeldt og Josephine Park.

’Den som Dræber – fanget af mørket’ 2 produceres af Peter Bose, Jonas Allen og Caroline Schlüter på Miso Film med støtte fra FilmFyn og Nordisk Film & TV Fond. Serien er skrevet af hovedforfatter Ina Bruhn med Per Daumiller, Tine Krull Petersen og Bo Hr. Hansen som episodeforfattere. Konceptuerende instruktør er Jonas Alexander Arnby.

Annonce:

Serien består af otte afsnit á 45 minutter, som får premiere eksklusivt på Viaplay den 28. marts. De to første episoder frigives den 28. marts, hvorefter der frigives én episode hver uge efterfølgende.

Annonce:


Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: