Reklame:

25-årige Lucas henter millioner i Løvens Hule

Den blot 25-årige Lucas Rantzau har adskillige startups bag sig og har i fire år drevet møbel- og designuniverset Stori. I aftenens udgave af Løvens Hule sikrede Lucas Rantzau sig efter en budkrig blandt Løverne en millioninvestering for 30 procent af virksomheden.

Annonce:

Sæsonens første helt store Løvens Hule-investering gik til online-universet stori.dk, der siden 2017 har udviklet sig til en blomstrende forretning inden for møbler og boliginteriør. Stori landede et salg af to gange 15 procent af virksomheden til Christian Arnstedt, CEO i Blazar Capital, og Jacob Risgaard, medejer af Coolshop, for i alt 2,5 mio. kroner.

Stifteren af Stori Lucas Rantzau er 100 procent autodidakt, men er født til at være iværksætter. Han har således tidligere startet et tøjmærke, haft en mobil kaffebar, drevet et webbureau og importeret elektronik fra udlandet. Ingen af delene er blevet de helt store succeser, men ikke desto mindre har de hver især bidraget til den succes, som Stori i dag bygger på.

Stori er gået fra nogle ganske få produkter til i dag at have mere end 5.000 varer på de elektroniske hylder. Produkterne kommer fra godt 17 leverandører og samarbejdspartnere, heriblandt brands som Louise Roe, House Doctor og New Works. Lucas Rantzau startede Stori med en grundlæggende viden om e-handel fra sit webbureau og kontaktede ganske enkelt de første leverandører på kold kanvas. Lageret var i begyndelsen hjemme hos ham selv, og derfor kunne han udelukkende have plads til små varer som fx sæbe, cremer og småting til køkkenet. Og selvom markedet for tilbehør til boligen er temmelig red ocean, har Stori alligevel udviklet sig med raketfart.

– Kigger man på fashion, er der nogle giganter, der har sat sig tungt på markedet med meget store markedsandele. Det samme er ikke tilfældet på boligsiden, og det vil jeg gerne skabe. Vores evne til at tiltrække samarbejdspartnere og give vores kunder en god købsoplevelse er noget af det, der har skabt stor vækst for os og dermed bevist, at vi har ramt et hul i markedet. Med investeringen fra Christian Arnstedt og Jacob Risgaard er jeg sikker på, at vi nu kan geare op og udleve vores ambition om at skabe det ultimative boligunivers, siger stifter af Stori Lucas Rantzau, der er vokset op på Mallorca og i Hornbæk.

Annonce:

Panelet i Løvens Hule var ikke sene til at spotte Lucas Rantzau som en af de nye stjerner på iværksætter-himlen. Fire ud af fem Løver bød således på Stori, som altså endte med Løve-duoen Christian Arnstedt og Jacob Risgaard som nye medejere.

– At gøre det, som Lucas Rantzau har gjort, er et lille mirakel. Det vidner om, at der løber iværksætteri i blodet på ham, og det er den ild, der næsten altid trumfer lange uddannelser og organisationsteorier, siger Jacob Risgaard, der selv lagde 1,25 mio. kroner for 15 procent af virksomheden. Nøjagtigt det samme gjorde med-Løven Christian Arnstedt:

– Stori har allerede gjort det fantastisk, og vores mål er nu at udvide antallet af brands, ligesom vi skal arbejde i bund med Storis egne designs. Vi er meget, meget begejstrede over at være blevet en del af den fantastiske energi, som Lucas Rantzau udstråler, kommenterer han.

Annonce:

Stori har netop designet og skabt en lille, eksklusiv produktion af i første omgang glasvaser, som Lucas Rantzau ser et stort potentiale i.

– Jeg elsker hver eneste dag med Stori, men det er også vokset så meget, at jeg er ved at løbe tør for timer i døgnet. Jeg har brugt hvert eneste ledige minut på at designe og udvikle Ballerina-vasen, der er vores første produkt under eget brand. Det er en drøm at få Jacob og Christian med ombord, og med deres kompetencer er jeg sikker på, at vi kan få udviklet mange flere spændende produkter inden for både møbler og boligtilbehør, siger han.

Læs mere om Stori på www.stori.dk

Annonce:


Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: