Reklame:

Mandesiden besøger LEGO Tivoli Store: En dag i himlen

Hvis du er bare halvt så glad for LEGO som os, vil du elske at besøge den super fede butik lige ved indgangen til Tivoli i København. Mandesiden fik lov til at komme på specielt besøg for at opleve nogle af de nye features.

Der findes ikke mange drenge og piger i verden, som ikke kender til det geniale legetøj fra danske LEGO. Og det er ikke så underligt, for det verdenskendte brand har fat i den lange ende. For vi har med produkter at gøre, som tiltaler både det lille barn, der selv kan sætte et par klodser sammen og lege med dem efter to minutter – men også den voksne ingeniør-type, som gerne vil bruge flere dage på at bygge Eiffeltårnet eller noget fra Star Wars.

Her på Mandesidens redaktion er vi store fans at LEGO, og derfor svarede vi ja tak med det samme, da LEGO spurgte, om vi ville have en særlig fremvisning af den nye LEGO Tivoli Store i København.

Men er det ikke bare en ganske almindelig legetøjsbutik, spørger du måske? Nix, her er for det første kun LEGO. Hvilket betyder, at du finder et kæmpe udvalg af de mange populære byggesæt – fra de helt små til de helt store. Og prisniveauet er derfor også for enhver pengepung.

For det andet er der tilføjet flere spændende oplevelser, som du ikke finder i din lokale legetøjsbutik. Blandt andet den geniale Minifigure Factory, hvor du kan designe din egen minifigur. Det lyder simpelt, men det er faktisk virkelig cool fundet på.

Mandesiden besøger LEGO Store Tivoli

Herover bliver der designet egen minifigur på skærmen. Du kan vælge alverdens sjove former, farver, tekster osv. at indsætte på figuren. Hvorefter du klikker print, og så sendes designet til en stor trykmaskine bagved.

Mandesiden besøger LEGO Store Tivoli

Herover er de forskellige specialdesignede minifigurer ved at blive trykt i maskinen. Det tager et par minutter, og så er du klar til at tage din egen figur med hjem. Det er en ret fin idé til især gaver. For i æsken indsættes navnet, som du her ser i stedet for hovedet på figuren.

Mandesiden besøger LEGO Store Tivoli

Når du har lavet din minifigur, kan du godt glæde dig til at gå rundt og savle over de fedeste byggesæt på kloden. Og ja, vi snakker selvfølgelig Star Wars på den helt store klinge for kendere. Her på redaktionen er drømmen en Imperial Star Destroyer eller Millennium Falcon. Puha, de er fede.

Men de koster kassen. Så det må blive en anden gang. Til gengæld er der masser af andre byggesæt i en lavere prisklasse, hvor alle kan være med. F.eks. de små Speed Champions, der er fede biler fra Mercedes, Aston Martin, Ferrari, den nye Supra og flere andre legender.

Hvis du er rigtig vild med biler, er der også de større sæt som DeLorean fra Tilbage til Fremtiden, bilen fra Ghostbusters, VW bus og mange andre.

Mandesiden besøger LEGO Store Tivoli

Er du den super kreative arkitekttype, er der også masser af lækkerier klar i LEGO Tivoli Store i den store Ideas-afdeling. Hvad siger du til at bygge en Fender guitar eller skibet fra Titanic? Eller hvad med et verdenskendt fodboldstadion?

Det kunne også være LEGOs allerstørste sæt. I hvert fald målt i højden. Det er selvfølgelig Eiffeltårnet, som med sine 10.001 klodser rager hele 149 cm op i luften!

Mandesiden besøger LEGO Store Tivoli

Hvis du er glad for film, vil du også nikke genkendende til mange at de store sæt i butikken. Vi faldt blandt andet over et sæt med knap 4.000 klodser, som forestiller det legendariske hus fra Alene Hjemme-filmen. Som jo er en klassiker især her i juletiden.

Du finder også biler fra Fast & Furious, settings fra Friend’s, robotter fra Transformers og meget, meget mere. Faktisk er den eneste irriterende ting ved sådan en LEGO-butik, at det er enormt svært at gå ud igen, fordi du (i hvert fald os) bare vil slæbe hele butikken med hjem.


Mandesiden besøger LEGO Store Tivoli

Men hvis du ikke har råd til alle ønskerne lige nu, kan du jo altid komme igen. Og kan du ikke lige finde det, du står og mangler, kan de søde hjælpere fra LEGO uden tvivl hjælpe dig videre. Og hvis du bare mangler nogle specielle klodser i din samling derhjemme, så er der en stor væg med ‘reservedele’ klar til dig i butikken. Genialt.

Hvis du er blevet nysgerrig efter at besøge en LEGO Store, kan du søge efter den nærmeste på linket herunder. Men Tivoli Store er uden tvivl vores favorit, hvis du er i nærheden.

www.lego.com/da-dk/stores

Mandesiden besøger LEGO Store Tivoli
Vi kan bygge i timevis. Også gerne med ungerne derhjemme!

Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: