Reklame:

Vil du høre musik i badet? Intet problem med Avanca

Hvis du elsker at hygge i badet – på den ene eller anden måde – så er god musik altid lækkert. Derfor kan en vandtæt Bluetooth-højttaler være lige noget for dig.

Annonce:

Uanset om du bare elsker at synge i badet, eller hvis du godt kan lide at invitere kæresten med ind under bruseren til lidt hygge, så kan det være svært at få ordentlig musik med derud. Men der findes flere trådløse Bluetooth-højttalere, som er perfekte til netop at bruge i badet.

Den her Avanca højttaler kan fastgøres på badeværelsesvæggen og kobles nemt til din smartphone, iPod eller andre Bluetooth-enheder. Hop til den forrige eller næste sang, kontroller lydstyrken eller besvar indgående opkald – det hele med et enkelt tryk.

Højttaleren har en rækkevidde på 10 meter, så din smartphone kan holdes på sikker afstand fra vandsprøjt. Den husker forskellige tilsluttede enheder, så den kan deles med andre familiemedlemmer eller roomies.

Sugekoppen på bagsiden skal placeres på en glat overflade – så holder den enheden fast i timevis. Den fås i flere forskellige farver. Genialt.

Annonce:

Se mere til den smarte højttaler her!

Vandtæt Bluetooth højttaler

Annonce:


Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: