Louise Holm SalesStyling

Louise Holm, der står bag virksomheden SalesStyling, brød for alvor igennem, da hun i DR-programmet Løvens Hule hev en investering på 1,4 millioner kroner med hjem. Nu er hun aktuel i endnu et DR-program.

Fortsætter efter reklamen:

Siden er det gået over stok og sten, og SalesStyling er i dag landets største, når det handler om at salgsstyle boliger, så de bliver hurtigere solgt. Hun er således på blot syv år gået fra en enkeltmandsvirksomhed til en omsætning på et tocifret millionbeløb, millionoverskud og 14 ansatte.

Mænd bliver ofte ”hjemme-blinde”
Nu medvirker Louise Holm i endnu et DR-program, der netop har haft premiere. Boligstylisterne vises hver tirsdag kl. 20.30, og i programmet hjælper Louise Holm, hendes eget team og en række øvrige indretnings-konsulenter forskellige danskere med at få solgt deres bolig – eller bare indrettet på en ny måde. Det er nemlig ikke lige så nemt, som man skulle tro – især for mænd…

“Alle mennesker kan godt blive lidt ”hjemme-blinde”, når det handler om indretning. Altså, at man pludselig ikke ser de fodlister, der skulle være malet for længe siden – eller lædersofaen, der måske var flot for 20 år siden, men nu mest af alt ligner noget, som katten har trukket ind. Det kan være svært for alle at style boligen på en flot måde, men det er nok specielt mænd, der har lidt udfordringer på området”, siger gudesmukke Louise Holm, der både er uddannet ejendomsmægler, indretningskonsulent og boligstylist.

Fortsætter efter reklamen:

Derudover er Louise Holm af Dansk Erhverv netop blevet udpeget som en af Danmarks 25 kvindelige iværksættere, du bør kende.

Louise Holm SalesStyling

Flot bolig er et plus, når man dater
Den moderne mand vil ifølge Louise Holm gerne have flot tøj, et godt job og en flot bil. Derfor bliver Louise Holm og hendes team ofte hyret af mænd, der bare siger, ”hey, her er xx kroner – bare gør det flot”.

“Det er faktisk nogle af vores bedste kunder, for de stoler blindt på os, og så får vi givet dem det hjem, de altid har drømt om – og selvfølgelig også det hjem, hvor de gerne vil være bekendte at tage en pige med hjem”, tilføjer Louise Holm med et smørret smil om munden.

Reklame:

Salgs-styling som investering
I det daglige er det SalesStylings primære opgave at sørge for, at kundernes boliger står i den skarpest mulige opstilling, så de hurtigere bliver solgt til prisen. Og det kan faktisk være en ualmindelig god investering at få salgs-stylet boligen i forbindelse med et salg.

“Jeg oplever ofte, at folk har en fordom om, at det er ekstremt dyrt at få salgsstylet en bolig. Men faktisk ligger alle vores priser på fotostyling fra mellem 5000-10.000 kr ex moms for hele boligen inde og ude. Det er småpenge, når man som os ved, hvor meget en styling kan betyde for både salgspris og liggetiden på boligen”, siger hun.

Køb og salg af fast ejendom er for de fleste en af de største økonomiske beslutninger i livet. Derfor fortjener ejendommen også at få de bedste forudsætninger for at blive solgt til den bedste pris og fremvist på den flotteste måde.

“Salgsstyling, er stadig nyt i Danmark, men jeg håber, programmet kan være med til at sætte fokus på, at folk faktisk har mange gode ting derhjemme, som de sagtens kan arbejde med, hvis de selv vil. For dem, der ikke har tiden, evnerne eller lysten, findes der professionelle som os, der lever af det, og jeg er MEGA stolt over at vi kan få lov til at dele lidt ud af vores indretningsunivers i programmet”, siger Louise Holm.

Se serien på DR TV her!

Louise Holm SalesStyling

Annonce:

Reklame: