Foto: Freja, Gamebox
Foto: Freja, Gamebox

I sensommeren 2022 lancerede Astralis sit første rene kvindehold i Counter-Strike. Nu tager den danske organisation næste skridt i udviklingen og lægger op til næste version af kvindeholdet, som bliver opbygningen af et primært dansk hold med unge spillere, der på sigt skal blive en del af verdenseliten.

Fortsætter efter reklamen:

Det betyder at Astralis nu siger farvel og mange tak for indsatsen til de nuværende spillere og inden for de kommende uger præsentere et helt nyt hold, under fortsat ledelse af den norskfødte holdkaptajn Aurora Lyngdal. Aurora, som bliver den eneste ikke-danske spiller på holdet, har været en del af Astralis’ kvindehold siden idéfasen.

Kasper Hvidt, sportsdirektør i Astralis:
– Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til de spillere, vi nu siger farvel til. Vi skulle relativt hurtigt bygge et hold op, der kunne gå direkte ind i de store turneringer og være en del af en professionel organisation, og alle der har været en del af holdet har leveret en virkelig god indsats.

– Vi er nu et sted, hvor vi kan tage det næste skridt og følge den røde tråd, vi har lagt i hele vores CS-organisation med en blanding af etablerede og talentfulde, primært danske spillere, der kan udvikle sig i vores organisation.

Fortsætter efter reklamen:

– Vi kommer til at præsentere et hold, der ud over holdkaptajn Aurora Lyngdal vil bestå af unge, talentfulde danske spillere med stort potentiale og lyst til at være en del af Astralis med alt det, det nu indebærer. Målet er at vi over de kommende år vil udvikle spillere og et primært dansk hold, der kan kæmpe med i verdenstoppen. I første omgang skal vi dog sætte et hold sammen, der sammen med træneren og organisationen kan bygge på Astralis-kulturen, som handler om meget andet end bare at spille og vinde kampe.

– Det glæder mig meget at vi fortsat kan bygge op omkring Aurora, der kender vores værdier til bunds og som har været en del af Astralis’ kvindehold siden før vi startede. Jeg er spændt på at præsentere vores nye hold, når vi har fået det hele på plads over sommeren. Vi har selvfølgelig en rigtig god idé om, hvilken vej vi skal gå ifht truppen, men det vil vi fortælle meget mere om, når vi har det hele på plads. Det bliver et Astralis-hold, som vi helt sikkert kommer til at høre meget mere til i fremtiden, konstaterer Kasper Hvidt.

Astralis’ nye kvindehold vil blive præsenteret i løbet af sommeren, så alt er klar til den næste sæson af Impact League til august.

Annonce:

Reklame: