Dick pics

Hvis du nogensinde har sendt et diller-foto til en person, som ikke har givet udtryk for at ville modtage det, skal du nok læse med her.

Der er nye boller på suppen (ja, sorry – det hedder det jo) for folk i England og Wales, som påtænker at sende dick pics til personer, som ikke har sagt ja tak til at modtage den slags ‘lækkerier’.

For nu træder en lov i kraft, og den siger, at du kan risikere op til et par år bag tremmer, hvis du sender uønsket sexuelt materiale til andre mennesker. Det kaldes cyber-flashing, og det hedder det, fordi det jo dybest set er det samme, som når en traditionel blotter trækker jakken til side og viser sit sløje lem til forbipassende mennesker. Som vel at mærke ikke har bedt om at se kalorius.

“The prosecution would need to prove someone intended to expose their genitals, and that they did so intending to cause alarm and distress. It can apply to anyone, whether the victim is a stranger or someone they know,” forklarer Sean Caulfield fra Hodge Jones & Allen.

Men faktisk gælder loven også i Danmark! Paragraf 232 i Straffeloven siger følgende:

“Den, som ved uanstændigt forhold krænker blufærdigheden, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år eller, hvis forholdet er begået over for et barn under 15 år, med bøde eller fængsel indtil 4 år.”

Men uanset hvad loven siger, så vil vi hermed gerne opfordre til, at den slags ikke sker. Nogensinde. Det er bare dumt.

Annonce:

Reklame: