Foto af Cameron Stewart. Her får du en række gode ideer til, hvad der kan ligge under træet i år.
Foto af Cameron Stewart. Her får du en række gode ideer til, hvad der kan ligge under træet i år.

Teknologi er over alt og en stor del af vores hverdag. Alt lige fra smart lights, der kan styres fra smartphonen eller en Google Home Hub, til højteknologiske køkkenredskaber og biler. De teknologiske landvindinger har været enorme i de seneste år og vi har næsten alle mindst ét eller flere gadgets i vores hjem med det formål at gøre vores liv bare lidt lettere.

Julen nærmer sig med hastige skridt og derfor får du i denne artikel nogle virkelig gode bud på, hvilke fede gadgets, der skal ligge under træet denne jul.

Apple AirPods Max

Vi starter i den lidt tunge ende med disse fede headphones fra Apple. Virksomheden er som bekendt kendt for de stilrene linjer og fede designs og disse headphones er ingen undtagelse. De kommer med memory foam-puder og så holder de mere eller mindre al lyd ude, så du kan fokusere udelukkende på din yndlingsmusik eller podcast. Det er de første over-ear høretelefoner, som Apple har designet og lanceret, og de kan fås i flere forskellige farver lige her.

Oura Ring Generation 3

Denne ring er det cooleste indenfor sundhedsgadgets! Når du har ringen på, så tracker den din hjerterytme, søvncyklus og aktivitetsniveau og så giver den dig informationer om din sundhedstilstand. Det er ret imponerende i betragtning af, at det bare er en lille ring, du har på fingeren.

Seje spillegadgets

Nu kommer vi til spillets verden og her gælder det både de fysiske spil som for eksempel brætspil og lignende og den digitale verden af spil, som man finder på computeren og andre enheder. Her er for eksempel det fedeste til poker- og blackjackentusiasterne med dette cool setup komplet med fede laser chips. Det er helt perfekt til en aften sammen med drengene og det vil få dig til at føle dig som pro på ingen tid. Hvis du er mere til gaming på computeren, så tjek denne enormt fede stol ud! Den er det ultimative til den seriøse gamer, som har omkring 20.000 kr. at slippe til det ultimative gamer setup.

Til den bakteriebevidste bruger

Foto af Jonas Leupe. Man bruger sin smartphone til rigtigt mange ting og nogle gange trænger den til en rengøring.
Foto af Jonas Leupe. Man bruger sin smartphone til rigtigt mange ting og nogle gange trænger den til en rengøring.

Mange mennesker har deres smartphone i hånden en stor del af tiden og sådan en samler en del bakterier og andet sammen. Med en spand fra Lexon kan du lægge din smartphone derned og så bliver den både opladet og samtidig badet i UV-lys, som slår bakterierne ihjel. Oblio Wireless Charger & UV Cleaner giver dig både en ren og fuldt opladet telefon tilbage – og så er den stilren og smart at se på.

Fizzics DraftPour Beer Dispenser

For den ølglade mand findes der et hav af gadgets, som gør det hele lidt sjovere. Der er for eksempel denne ølrobot fra Heineken og så er der den cool og stilrene øldispenser fra Fizzics. Den kan blandt andet købes på Cool Stuff og ligger på omkring de 1000 kr. Til den pris får du så en gadget, der kan forvandle din helt almindelige dåseøl til et glas skummende fadøl. Fysikken bag er faktisk også ret cool. Ølhanen bruger nemlig lydbølger til at lave det helt perfekte skum. Du kan skumme én ad gangen.

LARQ PureVis™ Self-Cleaning Water Bottle

Vi kender alle til det at gå rundt med en vandflaske i lidt for mange dage og ikke lige få den gjort ren ofte nok. Denne vandflaske har et indbygget UV-lys, der dræber de bakterier, der kan samle sig i sådan en flaske. Det er ret smart!

Tænd op i bålet

Okay, det her er seriøst sejt! FirePit+ er et bålfad, der er drevet af batterier og kan brænde både træ og kul – og så kan den kontrolleres af en app! Med din smartphone kan du dermed bestemme, hvordan bålaftenen skal forløbe. Det kunne ikke være lettere at hygge omkring bålet på en skøn sommeraften. Selvom den lyder vild og fancy, så ligger prisen faktisk kun på omkring de 2000 kr.

Skriv dig op til gadgets

BreoBox er et medlemskab, der giver dig fede gadgets til dit hjem, køkken og din sundhed – leveret lige til døren. Kassen kommer med en eller flere gadgets, som du ikke vidste, at du manglede, men som du ikke kan leve uden. Det er nemt og bekvemt og designet til at gøre dit liv lidt lettere.

Så fik du hermed en kort liste over ting, der snildt kan snige sig ind under juletræet i år. Der er selvfølgelig mange flere fede gadgets og kun fantasien sætter grænser.