Tedee smartlås

Hvis du skal have én gadget med til en øde ø, så lad det være smartlåsen fra Tedee. SÅ smart er den nemlig.

Der er mange situationer, hvor det kan være bøvlet eller akavet at skulle overlevere eller håndtere sine nøgler. Tænk bare på, når du skal have en nøgle tilbage fra en dum ekskæreste, når du lejer din hybel ud på AirBnB – eller skal have besøg af håndværkere, men chefen kræver din tilstedeværelse på kontoret.

Hvis du gerne vil undgå den slags fremover (udover at låse dig ude, glemme en nøgle, smide den væk eller bare desperat at lede efter den om morgenen), så læs videre her.

Vi har fået lov til at teste den nye smartlås fra Tedee, og siden vi har hørt, at den gør livet pænt meget nemmere, så valgte vi, at den skulle installeres på redaktionen, så den kan gøre det let for os alle.

Tedee smartlås

Herunder får du pros and cons-overblikket!

FORDELE
+ Nem installation. Hvis du har en nordisk lås (hvor nøglehullet sider over håndtaget ), skal du købe nøglekittet Nordic Adapter, som selv lader dig opgradere din lås på få minutter.

+ Kontaktløs døråbning via en app på din mobil eller dit AppleWatch– når du er tæt nok på, åbner døren sig automatisk.

+ Tildel digitale nøgler til din familie, venner, kolleger, håndværkere, AirBnB-gæster etc. I din app kan du altid tjekke, hvornår de låser sig ind.

+ Fratag digitale nøgler. Du kan inddrage de nøgler, som du vil, via appen – når som helst. Enten helt eller bare i bestemte tidsrum.

+ Fjernkontrol. I din app kan du altid tjekke i loggen, hvornår folk låser sig ud og ind ind (og om din dør overhovedet er låst).

+ Virker med GoogleHome (i juli kommer der desuden HomeKit integration). Jep, din personlige Google-assistent er parret med den her gadget, og det gør det ekstra sjovt.

+ Takket være låsens ultra-lave energiforbrug og et kraftigt genopladeligt batteri kan den køre i 14 måneder på en opladning … og den kan genoplades natten over.

+ Du kan stadig godt bruge din fysiske nøgle, hvis du får brug for det (eller har lyst til en retrooplevelse).

ULEMPER
– Den er ikke lydløs, når den låser op for dig. Man kan høre det højt og tydeligt, men ellers siger den ikke en dyt.

– Hvis du har en europæisk cylinder, skal du lige bruge tid på at finde det rigtige match her.

– Med en EU-cylinder kan du måske få brug for at hyre en låsesmed til udskiftningen (alt efter, hvor handy du er).

PS: Nej, vi ved da godt, at smartlåsen er uanvendelig på en øde ø, men på en arbejdsplads eller i et privat hjem er den … smart.

Tedee smartlås


PRIS
Nordisk sæt (adapter, smartlås, wifi-aktiveret fjernbro og nødvendigt tilbehør i form en USB-lader, mikro USB-laderkabel med en magnetisk adapter og værktøjs-kittet) koster 2.895 kroner.

Mere om Tedee:
Website: https://tedee.com
Facebook: https://www.facebook.com/tedeeeu
Twitter: https://twitter.com/tedee_smartlock
IG: https://www.instagram.com/tedee.smart/