Reklame:

En brandbil kører i disse dage rundt i en række europæiske storbyer. Ikke for at slukke ildebrande, men for at yde førstehjælpe til alle smartphone-brugere, der er ved at løbe tør for strøm. OnePlus står bag kreativ aktivitet, der sætter fokus på deres nye ladestandard Warp Charge 30T. 

Smartphonebrugere i en række europæiske storbyer kan i disse dage få hjælp fra en noget uventet kant, hvis deres smartphone er ved at løbe tør for strøm.

Ved at bruge hashtagget #WarpChargeSOS kan brugerne tilkalde hjælp fra en speciel OnePlus brandbil, der rykker ud og hjælper med strøm på stedet, så smartphonen ikke dør, og hverdagen kan fortsætte uden dramatiske ændringer.

Reklame:

Brandbilen kørte rundt i Londons gader den 3. oktober og i Amsterdam og Utrcht den 5. oktober. Her anvendte flere brugere hashtagget #WarpChargeSOS, og OnePlus’ brandbil dukkede op lynhurtigt og gav strøm til de batteritørstige brugere. Brandbilen skal igen på gaden den 9. oktober, hvor den vil køre rundt i Helsinkis gader og stræder.

På torsdag d. 10. oktober lancerer OnePlus blandt andet deres nye OnePlus 7T med Warp Charge 30T, der giver brugerne hele 70 pct. batterilevetid på kun 30. min. Og batteriet kan upåvirket oplades med samme hastighed, samtidig med at telefonen er i brug.

OnePlus brandbil

Reklame:

Reklame-links: