Reklame:


Counter-Strike Rødovre

Gaming kan være meget mere end bare et spil – det kan rent faktisk styrke læringen i skolen. Det bliver der sat fokus på ved et nyt event ’E-sport/spil i skolen’ torsdag 14. november kl. 8.30-16 i Rødovrehallen.

Ved eventet, der er arrangeret af to ildsjæle i samarbejde med Gladsaxe og Rødovre Kommune, vil der være fokus på den læring, der kan findes i moderne computerspil, og lærere, pædagoger og andre nysgerrige sjæle er inviteret til at komme og deltage i en dag i læringens og spillets tegn.

– Med vores event ønsker vi at vise, at gaming og skole godt kan hænge sammen – og endda komplimentere hinanden. Gaming og E-sport fylder utroligt meget i unge menneskers liv, og vi mener at det er skam, at det ikke bliver brugt mere i skolen til at gøre læring sjovt, forklarer Anders Vejgaard, en af personerne bag projektet.

Fortsætter efter reklameblokken:


Slutter dagen af med turnering
’Spil i skolen’ byder på en dag med workshops, foredrag og et unikt indblik i, hvad der foregår, når der bliver spillet. Der vil blive afholdt keynotes og workshops fra 8.30 til 13, og dagen slutter med en turnering i CS:GO, hvor erfarne hold fra de to kommuner dyster mod hinanden. Det sker i tidsrummet fra kl. 14 til 20.

Under turneringen er alle, store som små, velkomne – og kommentatorerne vil have fokus på, hvordan kommunikation, taktik og strategi under spillet går op i en højere enhed.

Turneringen bliver også streamet og kan findes på https://www.twitch.tv/gladsaxeesport

Sådan her så det ud for nyligt til et kæmpe CS:GO event i København, hvor Mandesiden var med: