Reklame:


Villa korup

Fotos: Hampus Berndtson, Gabriele Gualdi og Marshall Blecher

Marshall Blecher og Jan Henrik Jansen arkitekter har sammen skabt en villa, der er helt sin egen. Se den fantastiske bolig her.

Efter en alvorlig brand skulle en familie på seks have et nyt hus i Korup på Fyn. Men de ville ikke have bygget et typehus som alle andre. Derfor kontaktede de et par arkitektfirmaer, så målet om en unik bolig kunne indfries.

Reklame:

Og unikt blev resultatet uden tvivl. Villa Korup er navnet på den trebenede villa, der er bygget af masser af træ, metal og med store vinduer på de rette steder.

Indendørs er der træ overalt. Fra gulve og vægge til lofterne. Det bliver ikke mere nordisk at se på end det her. Vi er fans.

Besøg arkitekten bag her: www.janhenrikjansen.dk

Reklame:

Se billederne her:

marshall blecher & jan henrik jansen arkitekter marshall blecher & jan henrik jansen arkitekter marshall blecher & jan henrik jansen arkitekter marshall blecher & jan henrik jansen arkitekter marshall blecher & jan henrik jansen arkitekter marshall blecher & jan henrik jansen arkitekter marshall blecher & jan henrik jansen arkitekter marshall blecher & jan henrik jansen arkitekter marshall blecher & jan henrik jansen arkitekter