Hjemmebiograf Custom Audio

Hvorfor tage i biografen og bøvle med mundbind og alt for dyrt slik, når du kan få bygget din egen hjemmebiograf efter dine helt specifikke ønsker? Sådan en har vi besøgt. Læs med her!

Ingen ved helt, hvornår Corona-pandemien slipper sit tag i os. Ikke bare herhjemme, men i hele verden. Og når vi ikke må ses med andre, er der vel kun ét at gøre. Nemlig at gøre det så behageligt som muligt for dig selv og dine kære indenfor hjemmets fire vægge.

Og det er her, at hjemmebiografen kommer ind i billedet. Så behøver du ikke tage nogen steder hen for at få den fede bio-oplevelse. Og der er mange fordele ved at have din egen bio: Du slipper for at bære mundbind derhen. Du slipper for den irriterende dyre slik og den flade cola fra automaten. Nå ja, og så behøver du ikke se på alle de andre folk, som altid skal larme lige midt i den mest spændende del af filmen.

Dansk hjemmebiograf i særklasse
Den hurtige løsning er at købe en omgang surround-højttalere og knalde op i stuen. Men det er slet ikke, hvad vi prøver at anbefale her. For hvorfor nøjes, når der findes professionelle folk, som ikke går op i andet end at få lyd og billede til at spille max i dit hjem?

Det hele kan de klare hos Custom Audio i Holbæk og Hillerød. Og endda lige efter dine ønsker. Ja, vi har vist ikke sagt for meget, når vi siger, at du kan købe dig seriøst fattig i kvalitetsudstyr til din personlig hjemmebiograf. Billederne i artiklen her er fra en dansk hjemmebio, som Custom Audio kan skabe magen til i dit hjem. Og wow, den er fed!

Hjemmebiograf Custom Audio
Her kunne vi godt bruge et par timer hver aften. Hvor er det cool lavet! Se lyset langs væggen. Og alle de mange højttalere er skjult inde bag de specialbyggede vægge. Genialt. Hjemmebiografen her er bygget af den danske importør, men Custom Audio kan bygge en magen til hos dig.

Her er benyttet det ultra-lækre hi-fi-udstyr fra JBL Synthesis, der er toppen af poppen indenfor lyd til hjemmebiografer i den tunge ende.

Hos Custom Audio får du desuden bevis for, at det hele dur. JBL Synthesis er nemlig et system, som producenten hellere end gerne står inde for. Derfor få du også et certifikat, så det står sort på hvidt, at anlægget kan det, det skal.

Fagfolk klarer det hele
Custom Audio kan også montere det hele for dig, hvis du ikke er ferm til den slags selv. Det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage og se, hvordan det udvalgte rum i dit hjem forvandler sig fra tomt lokale til en hjemmebiograf, der er en Hollywood-premiere værdig.

Hver enkelt opbygning udføres, måles og justeres af professionelle – og her snakker vi alt fra placeringen af stolene til teknikrummet, lys, lyd, kabelføring, vægbeklædning og meget mere.

Hjemmebiograf Custom Audio
Her kan du se, hvor omfattende projektet har været. Alt kan opbygget lige efter dine specielle ønsker.

Derefter er det jo egentlig bare din opgave at sætte din favoritfilm eller serie på. Og når vi er ovre alt det her pandemi-hejs, kan du passende invitere gutterne eller måske hele familien over til noget bio i verdensklasse.

Men hvad koster det, spørger du jo nok? Det korte svar er, at JBL Synthesis er et system, som koster penge. Ret mange penge. Men som bekendt får du, hvad du betaler for – og kvalitet koster. Se mere her!

Men Custom Audio sælger heldigvis hjemmebiografer og surround-systemer i alle prisklasser, så hvis du ikke har planer om at hive den heeelt store tegnebog frem, så har de også en fed løsning til dig. Er du interesseret i at få bygget din egen hjemmebiograf, kan du booke tid til en demo og en grundig gennemgang af mulighederne hos eksperterne fra Custom Audio i enten Holbæk eller Hillerød. Klik HER og find kontaktoplysninger!

Hjemmebiograf Custom Audio

Custom Audio Holbæk
Lundemarksvej 23 B
4300 Holbæk

Custom Audio Hillerød
Fredensborgvej 39
3400 Hillerød

Du kan se mere til de mange spændende produkter på hjemmesiden: www.customaudio.dk

Herunder kan du se flere billeder af den fede hjemmebio:

Hjemmebiograf Custom Audio
Man må aldrig gå ned på udstyr – heller ikke biografstole! Nøj, de er lækre!
Hjemmebiograf Custom Audio
Herfra kan hele biografen styres – både belysning, film og lyd.
Hjemmebiograf Custom Audio
Det ligner noget fra en professionel biograf. JBL Synthesis er toppen af lyd-poppen!