Drømmer du om en smuk glasvæg i hjemmet, så læs om en eksklusiv New Yorker væg fra First Floor CPH her.

Det er meget moderne med åbne store rum i både huse og lejligheder, hvilket er fedt, fordi lyset kan bevæge sig frit i hele hjemmet, men til gengæld kan det godt skabe udfordringer i forhold til lyd og duft. Det er jo ikke nødvendigvis fedt, at hele sofastuen stinker, når man har stegt fiskefrikadeller i køkkenet!

Men med en eksklusiv New Yorker væg fra First Floor CPH kan du inddele dine rum i forhold til lyd og lugt, men stadig lade lyset bevæge sig igennem rummene. En New Yorker væg er en glasvæg i et industrielt design, som er inspireret af de gamle industrielle bygninger i New York, der blev omdannet til lejligheder og atelierer for kunstnere.

En New Yorker væg har sorte stålsprosser og kan laves med mange forskellige slags glas, bl.a. materet eller ekstra lydisolerende glas. Læs mere hos firstfloorcph.dk, hvor du kan indhente et tilbud på en skræddersyet glasvæg til dit hjem.

Bliv inspireret hos First Floor CPH

Bestil en glasvæg på firstfloorcph.dk, hvor du kan få skræddersyet en eksklusiv New Yorker væg i et smukt industrielt design med store ruder indrammet af sorte pulverlakerede sprosser i stål. En glasvæg kan inddele dine rum, men stadig lade lyset trænge igennem, hvilket giver en eksklusiv følelse af at have store åbne rum.

Hos First Floor CPH kan du bestille en glasvæg skræddersyet til dit hjem, så hvis du har skæve vægge eller et skråt gulv, så kommer de og opmåler dit hjem, før de håndlaver en skræddersyet løsning til dig på deres smedeværksted. Du vil helt sikkert synes godt om deres eksklusive design.

En glasvæg er perfekt til de moderne lejligheder, hvor store åbne rum prioriteres, men hvor man gerne vil kunne lukke af for at skabe mindre hyggelige rum men stadig lade lyset passere igennem. Læs meget mere på firstfloorcph.dk, hvor du kan bestille et tilbud.

 

Reklame: