Reklame:


Parret Richard og Amy har omdannet tre shippingcontainere til deres drømmebolig. Få en rundvisning i det kreative hjem, hvor løsningerne er små, men super intelligente.

Det australske par Richard og Amy har forvandlet tre kedelige og kolde shippingcontainere til et smukt og indbydende hjem. Huset er både funktionelt og lækkert og lever i den grad op til de forventninger, et moderne par har til boligløsninger.

Reklame:

Overalt i hjemmet kan du se, hvordan Richard og Amy har udnyttet hver eneste kvadratmeter klogt. Alle hjørner i de sammenbyggede containere bliver udnyttet, men parret har også sørget for at give hjemmet luft, som får det til at virke større, end det i virkeligheden er.

Et lille hjørne i boligen er indrettet til arbejdsplads med plads til både Richard og Amy.

Reklame:

Køkken-alrummet indeholder både en rummelig køkkenafdeling samt et spisebord med plads til gæster.

Der er desuden tænkt i lækre materialer og løsninger, hvilket gør containerhjemmet til en bolig i særklasse. Hele boligen er beklædt med lækre træplader, der giver hjemmet et eksklusivt og super moderne look.

På taget er der installeret solpaneler, så parret kan udnytte den bagende australske sol. Derudover opsamler nogle beholdere regnvand, så parret er selvforsynende med vand.

Få en rundvisning i videoen her: