Reklame:

Saunaernes Rolls-Royce er designet i Danmark: Læs vores interview med parret bag

Scandinavian Sauna er luksus på hjul. Ligesom Rolls-Royce. Her taler vi med parret bag det meget unikke og internationalt anerkendte sauna-projekt.

Annonce:

Hvordan kom I på idéen om en mobil sauna?
“Vi havde igennem en årrække arbejdet i Londons kommercielle designbranche, Jakob som arkitekt og Cecilie som projektleder, og vi følte os på mange måder frustrerede over branchens ressourcespild. I 2017 forlod vi derfor vores jobs for at starte vores eget arkitektfirma Native Narrative og støttede hjælpeorganisationer i udsatte landdistrikter på Filippinerne. I to år boede vi på Filippinerne, hvor vi byggede fire læringscentre for udsatte børn.

Da vi vendte tilbage til Skandinavien i efteråret 2018, følte vi os kolde og syge og kom kun igennem vinteren takket være vores ugentlige saunabesøg. Som et resultat begyndte vi at undersøge saunaens fordele og opdagede, at regelmæssige besøg i saunaen stabiliserer det autonome nervesystem, reducerer forhøjet blodtryk, stress, stivhed, betændelse og generelt giver mere overskud i hverdagen (dette er blot vores egen research igennem diverse online kilder). Da vi har mistet flere familiemedlemmer pga. hjertekarsygdomme, var det åbenlyst, at vi var nødt til at designe og starte en produktion af den perfekte mobile sauna. Derfra kom idéen til Scandinavian Sauna.”

Scandinavian Sauna

Hvorfor lige en sauna – og ikke et kontor/ekstra værelse?
“Vi ELSKER selv saunaer og er vokset op i hjem, hvor man gik i sauna, når man skulle hygge sig om fredagen. Vi kører gerne langt for at komme i en god sauna. Derfor gav det mening for os at designe en sauna, som har alle de funktioner, som vi synes, der manglede på markedet. Altså en veldesignet og gennemført lækker sauna, hvor man kan sidde i to niveauer, som har et hyggeligt lys, og hvor man ikke mister varme, når folk går ind og ud. I Scandinavian Sauna fungerer omklædningsrummet som en “buffer zone”, så man undgår dette. 
 
Hvem vil være jeres typiske kunder til den?
“Vores typiske kunder er mænd, som ønsker at passe godt på deres helbred, og som sætter pris på høj kvalitet og design.”
Scandinavian Sauna

Hvem er I, og laver I det her på fuld tid?
“Vi er to partnere, som har startet Scandinavian Sauna, Cecilie som er Projektleder og Forretningsudvikler og Jakob, der er arkitekt. Vi arbejder på fuld tid i vores arkitektfirma Native Narrative og Scandinavian Sauna.” 

Annonce:

Hvem producerer den?
“Vi har et tæt samarbejde med en producent, som har produceret over 1.500 saunaer igennem de sidste 15 år. Høj kvalitet og godt håndværk er super vigtigt for os!”

Hvad koster den?
“Prisen starter på 176.000 kr + moms og levering.”

Læs meget mere om Scandinavian Sauna på www.scandinaviansauna.dk

Annonce:

Scandinavian Sauna Scandinavian Sauna

Annonce:


Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: