Reklame:


Det er blevet super moderne er bo småt, men godt. Mikrohuse er mere populære end nogensinde før. Det får flere og flere til at bygge de små mikrohuse. Det gælder også for parret Erin og Jake.

Hvis du er film- og tv-fan kan det her mikrohus meget vel være ideelt for dig. Det dynamiske unge par Erin og Jake har designet deres drømmehus på hjul – og det byder på fede detaljer. Hjemmet er spækket med smarte designfunktioner – herunder et loftrum med hjemmebiograf.

Parrets hjemmebiograf.

Alle kvadratmeter er udnyttet maksimalt. Erin arbejder nemlig til dagligt med arkitektur, og hun har en baggrund inden for interiørdesign, hvilket har givet hende lidt af et forspring, når det kommer til intelligente boligløsninger. Hun er da også den primære arkitekt på parret fælles mikrohus.

Fortsætter efter reklameblokken:


Opholdstuen med masser af indbygget opbevaringsplads.

Takket være genialt design er dette hjem ekstremt funktionelt, så selvom der ikke er mange kvadratmeter at gøre godt med, så mangler hjemmet ingenting.

Køkkenet er holdt i træ.
Opgangen til 1. og 2. sal, hvor mikrohusets soveværelse og hjemmebiograf er.

Det var idéen til et udfoldeligt spisebord i køkkenet og et fantastisk dobbelt loftdesign, der skabte plads til parrets hjemmebiograf på anden sal. Jake arbejder i filmindustrien – og derfor var hjemmebiografen et must, da parret begyndte at designe deres fælles drømmehus.

Parrets soveværelse.

Boligen er ikke kun i to, men faktisk tre niveauer. For at få plads til både soveværelse og hjemmebiograf har parret været smarte, og de har udnyttet højden på boligen maksimalt.

Udsigten fra soveværelset.

Her i videoen får du en rundvisning i boligen:

 

Reklame:

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!