Dansk Wagyu kød

Kan man opdrætte det fantastisk lækre Wagyu-kvæg i Danmark? Ja, og Mandesiden har som nogle af de første prøvet det. Læs med her!

Er du vild med et rigtig godt stykke kød? Altså helt oppe fra øverste hylde på kvalitetsskalaen? Så skal du kende Wagyu-kød. Det er som Kobe-kød, bare oprindeligt fra et andet område i Japan, hvor begge typer stammer fra. Men skal kødet hentes helt fra Japan for at være ægte Wagyu?

Nix, ikke længere. Her i Danmark findes et sted, som opdrætter det unikke Wagyu-kvæg, og hos vores venner fra WagyuPusher.dk er de blevet eneforhandler af netop det kød. Det hedder Bomhuset Wagyu, og her opdrætter de kvæget efter alle kunstens regler.

Helt særlig diæt til kvæget
For det første er der tale om 100 procent dansk og fritgående Wagyu-kvæg, som er blevet kornfodret i minimum 500 dage på gården i Skive. Desuden er kvæget blevet fodret med mask fra Fur Bryghus’ ølproduktion. Det er en del af den helt særlige diæt, som giver Wagyu-kødet sin fine smag.

Dansk Wagyu kød

På Wagyu-kød handler det ikke om at have så lidt fedt som muligt. Den tydelige fedtmarmorering og det relativt høje fedtindhold giver kødet sin lækre, fyldige smag. Kødet inddeles i forskellige kategorier i det såkaldt MBS gradueringssystem. Det kan du læse mere om her!

Håndskåret til dig – klar til grillen
Lad os være ærlige og sige, at Wagyu ikke er billigt. Men hvornår har du sidst købt en vare i fineste kvalitet til lavpris? Nej, vel? Men dermed ikke sagt, at Wagyu-bøfferne ruinerer dig, hvis du skal have luksuskød på bordet sammen med konen, gutterne eller naboen. Slet ikke.

Hos WagyuPusher kan du nemlig købe meget af kødet udkåret som perfekte bøffer. Eksempelvis de super lækre Wagyu Ribeye MBS 5-7, hvor du kan bestille helt ned til to stk. bøffer. Det koster 348 kr. Du kan også gå lidt ned i MBS og vælge en Wagyu Striploin MBS 3 til bare 234 kr. for to bøffer. Så der er noget for enhver smag og pengepung.

Dansk Wagyu kød

Apropos smag så er det jo i skrivende stund sommer, og hvad er mere perfekt end en solid omgang Wagyu på grillen? Vi har prøvet en Wagyu Ribeye MBS 5-7 på grillen derhjemme, og det var et kæmpe hit for både store og små. En tur på grillen giver endnu mere duft og smag til den i forvejen smagfulde Wagyu. Kæmpe anbefaling herfra!

Løber mundvandet efterhånden? Så skynd dig at bestille dansk Wagyu fra WagyuPusher med det samme. Så er du klar til at imponere ved næste middag.

Find den danske Wagyu her!