Det er ved at være jul, hvilket betyder at langt de fleste af os ender med at tage et par kilo på. Men det er faktisk en god ting, forklarer Yale professor, for kvinder foretrækker faktisk mænd med dunk.

Det er Richard G. Bribiescas, Professor of Anthropology, Ecology & Evolutionary Biology fra Yale University, der kommer med de gode nyheder. Det kan ifølge professoren ikke nødvendigvis betale sig at bruge alt sin tid i fitnesscenteret, i hvert fald ikke hvis målet er at score kvinderne. Professor Bribiescas forklarer, at rigtig mange kvinder bliver tiltrukket af den såkaldte “Dad Bod”. Kvinder foretrækker simpelt de mænd, der har et lavere testosteronniveau, mindre muskelmasse og mere fedt.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Skal kroppen trimmes? Brug 10 minutter om dagen og byg dine muskler op

Forklaringen går på, at moderne kvinder søger efter en god partner og en potentiel god far. Vi lever i en anden tid, hvor de ikke er nødvendigt at være trimmet for at overleve. Derudover ser det faktisk ud til, at mænd med dunk generelt set levere længere. De mænd, der har lidt på maven, lider desuden mere sjældent af prostata kræft og får heller ikke så ofte hjerteanfald som andre mænd.

Men selvfølgelig er det sundt at bevæge sig, så du skal ikke rive medlemskabet til fitnesscenteret ud af den grund. Men måske huske på, at det med vaskebræt ikke nødvendigvis er det, der får kvinderne til at løbe efter dig.

Kilde: Maxim