Er du også lidt af en Lego-nørd, der kan bruge timevis på at bygge og bygge diverse Lego figurer? Så skal du læse videre her, for lige nu udlodder Airbnb og Legoland i samarbejde et ophold i Legolands nye bolig kaldet Lego House. Det er vitterligt himmelen for både store og små Lego nørder. Der kan bygges Legos morgen, middag og aften i huset, hvor selv sengene er fremstillet af Lego. Der er 25 millioner Lego klodser, som kan benyttes til fri leg.

LÆS OGSÅ: Japansk luksus-tog får DSB til at ligne en losseplads

Lego House er en legeplads for dem, der bare ikke kan få Lego nok. Der kan bygges specialdesignede Lego produkter i uendelig lang tid, så er du Lego entusiast skal du ikke snyde dig selv for et besøg i Legolands nyeste boligform.

Reklame:

Alle kan deltage i konkurrencen om et ophold fra den 24.-25. november. Se her hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen.

Du kan forvente et ophold i en bolig, der byder på et soveværelse med en seng, der er bygget op oven på en pool af Lego klodser. Sengen er placeret under et 6 meter højt vandfald naturligvis lavet af Legoklodser. Der er ikke en kvadratmeter i boligen, som ikke er fremstillet af Lego. Der er lænestole, lamper, vækkeuret, fjernsynet, din yndlingsbog og endda katten som er bygget ud af Lego klodser. Men før du bliver inviteret inden for i Lego House, skal du også selv i gang med at dyrke kreativitet og bygge din egen Lego-figur. Der er nok at se frem til i Lego House.


Home of the brick ?#legohouse #godtfordetindrelegebarn

Et opslag delt af Kathrine Krog (@kathkrog) den

Kilde: Airbnb