Har du også ofte lyst til at nappe en burger mere, nu hvor du alligevel er i gang? Nu slår en amerikansk ernæringsekspert fast, at det faktisk kan være sundere at spise to burgere frem for en. Men der er selvfølgelig en lille hage ved det. Præcis som der normalt er, når det handler om sundhed.

Det ser ud til, at vi i fremtiden kan spise en ekstra burger med god samvittighed. Det er ernæringseksperten Emily Field, der blåstempler en ekstra burger til måltidet. Hun anbefaler det ligefrem, hvis du vil tænke på din sundhed på den lange bane. Men der er noget, du må give afkald på for at få de to burgere.

Reklame:

“A burger and a portion of fries (or chips) contain roughly the same amount of calories, generally speaking – a McDonald’s double cheeseburger is 445 calories and a large fries from the same restaurant contains 444, while at Burger King the same items contain 430 and 400 respectively.”

Emily Field pointe er, at du bør sløjfe de lækre, sprøde fritter, når du går på burgerbar. Næringsstofferne i burgere er langt bedre for dig, så drop en burger-menu med fritter og få i stedet to brugere? Det er sundere for dig, siger Emilys budskab.

LÆS OGSÅ: Michelin-mad til Netto-pris: Så lidt koster det her

Med burgere sørger du for, at dit blodsukker holder sig bedre i balance. Du undgår simpelthen at få en masse tomme kalorier i de friturestegte fritter, der driller blodsukkeret.

Så nu har du argumentet på plads for at vælge to burgere frem for kun en – næste gang du bliver lokket på burger-restaurant.


That burger looks crazy good on you! ? ? @seattlevegantour

Et opslag delt af next level burger (@nextlevelburger) den

Kilde: mmm.dk