Vi har set skøre cykler før. Men løbecyklen for voksne – ja, det lyder helt skørt. Ikke desto mindre er The Fliz pedal-less bicycle en realitet. 

Det er dog efterhånden ved at være år siden, at The Fliz pedal-less bicycle tog nettet med storm for første gang. Men nu ser det ud til, at den skøre cykel for en tur mere i virale trædemølle. For jer der aldrig hat set løbecyklen her, så er det særlige ved den, at den mangler pedaler. Som enhver anden cykel har den to hjul, men i modsætning til almindelig cykler, så er det ikke pedalerne, der driver cyklen frem, men derimod må dine ben agere pedaler.

LÆS OGSÅ: Autocamper med indbygget garage: Så blæret er den indvendigt!

Reklame:

Konceptet er, at du bliver spændt fast til cyklen med et selesystem. Du skal få cyklen til at balancere med dine fødder. Du kender måske konceptet fra de såkaldte løbecykler til børn. På dem har man dog i modsætning til The Fliz pedal-less bicycle valgt at beholde sadlen, som givet vist også er sparet væk på voksenudgaven af en løbecykel.

Det store spørgsmål er hvorfor? Hvorfor besværliggøre en cykeltur ved at fjerne både pedaler og sadel? Handler det mon om at styrke og dyrke balancetræning? Vi indrømmer det blankt. Vi forstår ikke helt konceptet bag The Fliz pedal-less bicycle. Men selvom vi ikke forstår det, så håber vi alligevel at se flere af dem i gadebilledet. For ville det ikke være festligt, hvis flere af os benede af sted på vejene på en voksen løbecykel? Vi ser det for os. Gør du også?

Se hvordan løbecyklen for voksne fungerer lige her:

Se et udpluk af verdens mest vanvittige cykler lige her:


Kilde: Techeblog