Det er første gang, at det er sket. Men nu har Danmark langt om længe fået sin egen allinclusive pølsebar. Konceptet er simpelt: Spis ALT hvad du kan for kun 99 kroner.

LÆS OGSÅ: Sindssyg æde-konkurrence: Vil spise 100 stykker toastbrød

Reklame:

Men du kan dog ikke blive hængende i den nye pølsebar hele dagen, der hedder Wiking Food. I hvert fald så koster det 99 kroner i timen at spise løs. Vi forestiller os, at den nye pølsebar nok skal blive et stort hit.

Vi er slet ikke i tvivl om, at der ville være kunder til sådan et koncept i hele landet. Mon ikke Wiking Food kunne ende med at blive et mere landsdækkende koncept. I første omgang er det dog kun Randers, der får glæde af den nye pølsebar. Men man kan jo krydse fingre for, at Jylland ikke bliver den eneste landsdel, der får glæde af det ubegrænsede antal pølser.

Og jyderne er forståeligt nok særlig stolte af det nye lækre initiativ! TV2Øst Jylland har allerede været ude og reportere fra pølsebaren:


&

Vi regner med, at der godt kunne ende med at komme nogle underholdende challenges i de her kulisser, og at der i fremtiden vil blive dystet i, hvor mange pølser det egentlig er muligt at kaste indenbords på bare en time. Vi ser allerede videoerne for os! Kunne du og dine kammerater finde på at tage en tur forbi Randers nærmere betegnet Wiking Food og starte en challenge, så send os endelige en video, så sørger vi for at lave en artikel om besøget. Det kan umuligt blive andet end super underholdende.

Kilde: Mandesager