Vi faldt lige over videoen her, hvor en kæreste har valgt at overraske sin kæreste ved hjælpe af en gigantisk legetøjs edderkop. Vi ved af gode grunde ikke, om videoen er ægte eller ej. Men guttens reaktions er enten fantastisk skuespil eller også er den god nok.

En kvinde har valgt at skræmme sin kæreste helt vildt. Til den mission har hun været ude for at finde en gigantisk legetøjs edderkop, som hun har valgt at hænge op over sofaen, så hun kan fire den ned ned en line, når kæresten kommer hjem og smækker sig ned i sofaen. Imens gemme hun sig bag ved sofaen og venter på den store finale.

Som du måske allerede kan regne ud nu, så får kæresten sig en ordenlig forskrækkelse. Faktisk så flyver han direkte op ad sofaen igen. Det er ikke mange sekunder, der går, før han flyver væk fra det bløde underlag. Vi elsker i sær den måde han sætter lyd på situationen.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Øl-yoga: Hvem vil være med?

Det er godt nok ikke nogen ny video. Faktisk er den tilbage fra 2011, men vi blev alligevel fristet til at dele den med dig! Underholdningsværdien var simpelthen for stor til, at vi kunne lade være.

Se det morsomme videoklip lige her:


Kilde: Hyggestedet