Reklame:


Du kan godt begynde at skrue forventninger helt i vejret, når Elements #6 indtager København den 30. september. Traditionen tro, så er der gjort klar til et spektakulært lysshow, og 16 eminente artister er klar til at sætte gang i landets absolut vildeste fest.

Der vil være de vildeste lyseffekter, CO2-pistoler, isskulpturer og vandeffekter tilsat fed elektrisk lyd. 16 af de absolut fedeste kunstnere er klar til at løfte årets Elements til nye højder. Dansegulvet vil være fyldt med glade mennesker, der sammen med Elements-crewet skaber den fedeste fest, så Skandinaviens største trance event kun bliver større og endnu federe end nogensinde med navne som NEELIX – MORTEN GRANAU – AVALON – COMING SOON og mange flere.

Reklame:

Det er ikke kun guf for ørerne, du kommer til at opleve i slutningen af september. Det er en fuldstændig ubeskrivelig sanseoplevelse at være til et Elements-event, hvor lyd, lys, vand, ild og jord mødes i en højere enhed.

Sådan startede det hele
Det var tre venner, der tilbage i 2014 syntes, der manglede noget på den elektriske scene i Danmark. Det besluttede de sig for at gøre noget aktivt ved, og det blev startskuddet til Skandinaviens største indendørs trance event. Elements bygger på idéen om at forene de fire elementer jord, vind, ild og vand med musikken som det femte element.

Reklame:

Det er altid et eminent show, der fyres af, når Elements skydes i gang. Du kan forvente at høre nogle af de dygtigste kunstnere, og så får du mulighed for at opleve et lyd og lysshow skabt af et professionelt hold af både lyd- og lysteknikkere fra hele verden.

Crewet bag Elements arbejder lige nu i døgndrift på at gøre dagen uforglemmelig. Glæd dig!

Klik her og læse mere om alle kunstnerne, du kan opleve til Elements #6

Hvor: 30. september i København (DOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 København)

KØB BILLETTER HER!