Reklame:

Man hører det tit, at penge kan købe lykke. Men det er langt fra sandt, hvis man skal tro et helt nyt studie. Neuroforskeren Moran Cerf fra Northwestern University afkræfter myten totalt om at lykke kan opnås ved materielle glæder. Hvis du vil være glad, skal du være opmærksom på, hvordan dine venner påvirker dig. 

Du kan godt købe dig til midlertidig glæde ved at købe en ny dims, men den ægte og indre glæde, må altid komme indefra. Vi ved jo egentlig godt, at det er sådan det hænger sammen. Men spørgsmålet er så, hvordan man sørger for at skabe betingelserne for en konstant lykke-følelse? Neuroforskeren Moran Cerf er ikke i tvivl om, at du opnår lykke igennem godt selskab. Hvorvidt du er glad afhænger helt og aldeles af de venner, du omgiver dig med. Hemmeligheden bag lykke går altså igennem kvalitetstid med vennerne, slår den nye forskning fast.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Denne her type mand foretrækker kvinderne ifølge nyt studie

Men du skal vælge dine venner med omhu, for dem du omgås til dagligt har det med at smitte af på dig og din adfærd. Så hvis dine venner er positive og har en positiv indstilling til tilværelsen, så vil det naturlig smitte af på dig.

“This means the people you hang out with actually have an impact on your engagement with reality beyond what you can explain. And one of the effects is you become alike,” forklarer Dr. Cerf til Dayilymail.

Reklame:

Så hvis du gerne vil have et lykkeligt liv er opskriften simpel. Find nogle venner der er lykkelige eller gerne vil opnår det samme som dig. Det handler om at hygge sig og få grint en masse med ens nærmeste venner!

Kilde: Dailymail

Reklame-links: