Reklame:


Du tror måske, det er vanskeligt at afsløre kæresten i at være utro, men nyt studie siger noget helt andet. Det er overraskende nok stemmen, der afslører den utro.

Det er simpelthen stemmen, der afslører de utro, forklarer forskerne bag det nye studie. Det er psykologerne Susan M. Hughes og Marissa Harrison, der står bag undersøgelser. Og de to forskere fandt ud at overraskende mange informationer bare ved at undersøge folks stemmer. Det viser sig, at vores stemmer afslører meget mere om os, end vi går rundt og tror.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Ny yoga-trend spreder sig på Instagram: Derfor dyrker de nøgen-yoga

Ved at undersøge stemmer kunne forskerne afsløre køn, race, sociale status, personlighedstræk og indimellem kunne de endda afsløre højde og vægt. Og så kunne stemmen også afsløre, om man var utro. 

Det viste sig faktisk at være relativt simpelt at vurdere hvilke personer i testen, der var utro, bare ved at lytte til dem.

Reklame:

Så når du indimellem har hørt gutter sige, at hun lyder som om, hun er utro, så er der måske i virkeligheden noget om det. I hvert fald hvis man skal tro det nye studie.

Kilde: Maxim