Reklame:

Det er langt fra alle par, der fejrer Valentines Day herhjemme. Men uanset om du synes, det er en lidt for corny amerikansk tradition eller ej, så kan vi med det samme godt afsløre, at kæresten vil klappe i sine små hænder, hvis du alligevel dukker op med en valentinsgave den 14. februar.

Det er selvfølgelig ikke helt lige meget, hvad du finder på at købe til kæresten. Vi hører tit, at det er tanken, der tæller. Men de fleste kvinder, foretrækker mænd, der gør sig umage med deres gavekøb. Så det er ikke sikkert, at det giver den store gevinst at købe blomster på tankstationen på vej hjem fra arbejdet. Du må oppe dit game lidt!

Reklame:

Hvis du vil være sikker på, at kærestens glæde holder helt til puttetid, så skal du gøre dig ekstra umage. Er budgettet uden betydning, så kan du jo overveje at købe en weekendtur for to et sted hen. Igen afgør budgettet om I skal på kærestetur i en af de danske storbyer eller til Berlin, London eller Paris.

Men du kan også gå lidt mere klassisk tilværk og investere i noget undertøj. Og hvis du er i tvivl om størrelsen, så handler det bare om at lege detektiv igennem de næste par dage. Men nu ikke noget med at melde sig til tøjvask-tjansen, hvis du ikke normalt gør det, så bliver hun bare mistænkelig og så ødelægger du overraskelsen.

Du kan også vælge at gøre noget helt anderledes. Vores venner fra Plakattrykkeren.dk har i anledning af Valentines Day lavet en LOVE plakat, som du kan overraske kæresten med. Du kan samle de bedste billeder af jer sammen. Det vil med garanti gøre hende glad.

Reklame:

De giver i øvrigt 25 % på plakater hos Plakattrykkeren frem til den 15. februar. Du skal bare huske at bruge rabatkoden: VALENTIN

DU KAN KØBE DEN LIGE HER:

Reklame:

Men uanset hvad, du finder på at købe, så kan det godt betale sig at overraske hende til Valentinsdag.